Σάββατο, Ιούλιος 20, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 11:10

Δωρεάν παραχώρηση τμήματος του κτιρίου Ολγάνου στον Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών

Στη δωρεάν παραχώρηση τμήματος του Δημοτικού κτιρίου Ολγάνου προχώρησε ο Δήμος Βέροιας προς το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας (ΣΚΛΕ) ΝΠΔΔ.

Ο Δήμαρχος κ. Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος και το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας παραχώρησαν έπειτα από συνεδρίαση, μέρος του κτιρίου για τις ανάγκες του Π.Τ. Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΚΛΕ, όπου θα στεγάζεται πλέον και το γραφείο των Κοινωνικών Λειτουργών.

Το συμφωνητικό υπογράφηκε με την Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος, κα Γεωργιάδου Σέβη. Η ίδια ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Βέροιας εκ μέρους όλων των συναδέλφων της και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ευγενική αυτή παραχώρηση θα αποτελέσει αφορμή για νέες και δημιουργικές συνεργασίες με το Δήμο.

Το Περιφερειακό Τμήμα αριθμεί περίπου 1200 εγγεγραμμένα μέλη στην Κεντρική Μακεδονία τα οποία δραστηριοποιούνται σε επτά νομούς (Θεσσαλονίκη, Πέλλα, Κιλκίς, Σέρρες, Χαλκιδική, Πιερία, Ημαθία). Στόχος του είναι η διασύνδεση και η συνεργασία με φορείς. Οι κοινωνικοί λειτουργοί που δραστηριοποιούνται στον νομό εκτιμούν ότι η ύπαρξη ενός νέου χώρου θα συμβάλλει σημαντικά στο πολύτιμο έργο τους.