Τετάρτη, Ιούλιος 24, 2024
Follow Us
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 12:54

Μήνυμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη για την έναρξη της νέας Σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες , Αξιότιμοι εκπαιδευτικοί ,γονείς και κηδεμόνες.

Ένα ακόμη σχολικό έτος ξεκινά γεμάτο αισιοδοξία και ελπίδες για μια «κανονική» χρονιά , που τα μαθήματα στο σύνολό τους θα γίνουν με μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικούς μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας.

Από καρδιάς σας εύχομαι μια δημιουργική και αποδοτική χρονιά, δύναμη, επιμονή και υπομονή για ένα όμορφο ταξίδι στη γνώση που θα σας δώσει τα εφόδια να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Η φετινή χρονιά ξεκινά μακριά από τα προβλήματα και τους περιορισμούς που ζήσαμε τα δύο τελευταία χρόνια, λόγω της πανδημίας .

Ως Δημοτική αρχή και ως Δήμαρχος προσωπικά, θέλω να τονίσω πως θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια των παιδιών και των εκπαιδευτικών και θα προσπαθήσουμε να δίνουμε τις καλύτερες λύσεις σε όποιες δυσκολίες και προβλήματα προκύψουν. Στόχος μας είναι ένα σύγχρονο, λειτουργικό, αποτελεσματικό, ανθρώπινο και κυρίως ασφαλές σχολείο με υψηλό το επίπεδο της εκπαίδευσης. Τα παιδιά μας το δικαιούνται.

Εύχομαι στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς καλή δύναμη και επιμονή στη στήριξη, ενίσχυση και καθοδήγηση των παιδιών μας σε αυτό το ταξίδι της μάθησης ώστε αρωγοί και συμπαραστάτες να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα προκύψουν.

Είμαι σίγουρος, ότι με τη συνεργασία όλων μας και κυρίως με την καλή διάθεση θα έχουμε τα καλύτερα εκπαιδευτικά αποτελέσματα.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία, πρόοδο, δημιουργία και χαρούμενα παιδιά.

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας

Παναγιώτης Γκυρίνης