Σάββατο, Ιούλιος 20, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 11:48

Μήνυμα του Δημάρχου Βέροιας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Με την έναρξη του σχολικού έτους 2022-2023 ο Δήμος Βέροιας εύχεται μία δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά, στέλνοντας ένα μήνυμα υποστήριξης στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για επίτευξη των στόχων και των προσδοκιών τους.

Ύστερα από δύο χρόνια δυσχερειών στην ομαλή λειτουργία των σχολείων και εν γένει στην εκπαιδευτική διαδικασία, ευχή όλων μας είναι η φετινή σχολική χρονιά να κυλήσει ομαλά με τη συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων και πάντα με γνώμονα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Οι μαθητές επιστρέφουν στα θρανία και η εκπαιδευτική κοινότητα είναι έτοιμη να προσφέρει τις γνώσεις της, να καθοδηγήσει και να εμπνεύσει, ενώ παράλληλα καλείται να ενθαρρύνει την φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας.

Ο Δήμος Βέροιας και οι Σχολικές Επιτροπές στέκονται αρωγοί στο έργο της εκπαιδευτικής κοινότητας, υποστηρίζοντας όποια κοινωνική ή εκπαιδευτική ανάγκη προκύψει, προάγοντας τις δράσεις πολιτισμού, αθλητισμού και ψυχαγωγίας. Προτεραιότητά μας είναι να εξασφαλίζουμε τη σωστή συντήρηση και λειτουργία των σχολείων του Δήμου μας, έτσι ώστε τα παιδιά να νιώθουν ασφαλή και να απολαμβάνουν ένα φιλόξενο, καθαρό και λειτουργικό σχολείο.

Ένας νέος κύκλος, γεμάτος στόχους και απαιτήσεις ξεκινά. Εύχομαι από καρδιάς στους μαθητές, τους δασκάλους και τους καθηγητές αλλά και στους γονείς που βρίσκονται πάντα στο πλευρό των παιδιών τους, καλή σχολική χρονιά με αισιοδοξία, δύναμη και πάνω απ’ όλα υγεία!

Ο Δήμαρχος Βέροιας

Κωσταντίνος Βοργιαζίδης