Πέμπτη, Οκτώβριος 24, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 20:57

Χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας

Μέσα στο κρύο εργάζονται οι υπάλληλοι στα γραφεία τω υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας στη Βέροια. Εδώ και πολύ καιρό δεν έγινε προμήθεια πετρελαίου, προφανώς υπάρχει κάποιο κώλυμα με τον διαγωνισμό του μειοδότη, και έτσι δεν μπορεί να γίνει προμήθεια καυσίμων θέρμανσης.   

Το πρόβλημα έγινε ιδιαίτερα έντονο αυτές τις μέρες που οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα χαμηλές, τα όποια airconditionπου υπάρχουν σε κάποια γραφεία να μην μπορούν να ζεστάνουν τους χώρους και με τους εργαζόμενους να αναζητούν λύσεις με διάφορα θερμαντικά σώματα ρεύματος που φέρνουν από τα σπίτια τους.   

Πάντως η υπόθεση φαίνεται ότι δεν πρόκειται να ξεπεραστεί άμεσα, ως προς το τυπικό μέρος της προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης και όποια λύση αναζητηθεί και δοθεί, θα είναι προσωρινή.

Όπως μας είπαν και κάποιοι εργαζόμενοι, η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας με την πρόσφατη χιονόπτωση και τους αποχιονισμούς, βγήκε και «πανηγύρισε» για το έργο που πρόσφερε, αλλά για τους εργαζόμενους που δουλεύουν μέσα στο κρύο και είναι ντυμένοι ως …Εσκιμώοι, ούτε κουβέντα δεν έγινε.