Παρασκευή, Οκτώβριος 25, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 20:52

Ο Φώτης Καραβασίλης είναι μια δυνατή φωνή για μια «Ανθρώπινη Δικηγορία»

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου και νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας.

Υποψήφιοι Πρόεδροι είναι ο νυν Πρόεδρος Φώτης Καραβασίλης και οι συνάδελφοί του Φωτεινή Κύρτσιου και Γιώργος Χατζόγλου, όλοι γνωστοί νομικοί του νομού μας.

Η υποψηφιότητα που ξεχωρίζει, είναι του νυν Προέδρου Φώτη Καραβασίλη, ο οποίος προέρχεται από μια αποδοτική θητεία, με υπερκομματική στάση αφού τα ζητήματα του νομικού κόσμου είναι κοινά και αγγίζουν το σύνολο της κοινωνίας. Πάντα δίπλα στους συναδέλφους του, πρόθυμος να βοηθήσει αδιακρίτως στην επίλυση κάθε προβλήματός τους. Μαζί του συμπαρατάχθηκαν ως υποψήφιοι σύμβουλοι οι Νίκος Αυτζής, Ντίνος Βλαχόπουλος, Παναγιώτης Δαβόρας, Τρύφων Εκμεκτσόγλου, Ναταλία Καρατζιόγλου, και Μαρία Κουκάρα. Ένα σχήμα με νέους ανθρώπους, φρέσκιες ιδέες και πάνω απ΄ όλα … πολυσυλλεκτικό.

Άλλωστε στην μακρά διαδρομή του ο Φώτης απέδειξε ότι ναι μεν έχει τα «πιστεύω» του, αλλά ποτέ δεν αντιμετώπισε τους συνανθρώπους του και τα προβλήματα του κλάδου του και γενικά του τόπου με αυτά τα κριτήρια. Η ανιδιοτελής προσφορά του στα κοινά, ο μετριοπαθής και ευγενικός χαρακτήρας του και οι διοικητικές του ικανότητες πάντα ξεχώριζαν . Γι αυτό άλλωστε και από νεαρή ηλικία, με την ψήφο τους οι συμπολίτες μας και ο επί σειρά ετών Δήμαρχος Βέροιας και μετέπειτα Νομάρχης Ημαθίας Ανδρέας Βλαζάκης του εμπιστεύτηκαν θέσεις όπως αυτή του Αντιδημάρχου Βέροιας (σε ηλικία 29 χρονών) όσο και μετέπειτα του Αντινομάρχη Ημαθίας (σε ηλικία 34 χρονών).

Η εκ νέου υποψηφιότητα του Φώτη Καραβασίλη για την  Προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας είναι μια δυνατή φωνή για μια «Ανθρώπινη Δικηγορία»