Δευτέρα, Οκτώβριος 28, 2024
Follow Us
Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 15:14

Είναι προσβλητικός ο χαρακτηρισμός περί "χειρότερου Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας"

Από τον Δημοτικό Σύμβουλο Βέροιας Χρήστο Τσιούντα λάβαμε προς δημοσίευση μια ανακοίνωση-καταγγελία για ένα sms που στάλθηκε από άλλο Δημοτικό Σύμβουλο προς συναδέλφους της ίδιας παράταξης, με το οποίο γίνονταν κάποιος χαρακτηρισμός για επικεφαλής άλλου συνδυασμού.

Με την γνωμοδότηση του νομικού μας συμβούλου, μας συνέστησε να μην την δημοσιεύσουμε αυτούσια και ιδιαίτερα στο τμήμα που αφορά το sms που διακινήθηκε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που είχε γίνει περί τον μήνα Ιούνιο 2020, διότι η δημοσιοποίηση έγκειται στην προβολή και διάδοση επώνυμων ιδιωτικών συζητήσεων και προσωπικών δεδομένων.

Έτσι, λοιπόν, θα περιοριστούμε στον χαρακτηρισμό του κ. Τσιούντα που αναφέρει πως «είμαστε το χειρότερο Δημοτικό Συμβούλιο» εξαιτίας της παρουσίας επικεφαλής συνδυασμού που έστειλε το συγκεκριμένο sms, στην σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θεωρούμε ότι αυτός ο χαρακτηρισμός είναι ιδιαίτερα προσβλητικός προς όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και όλων των παρατάξεων, πολύ δε περισσότερο των δημοτών του Δήμου Βέροιας που με την ετυμηγορία τους τούς εξέλεξαν ως εκπροσώπους τους στο ανώτατο διαχειριστικό σώμα των ζητημάτων του τόπου τους.