Παρασκευή, Οκτώβριος 04, 2024
Follow Us
Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2022 16:26

Τα νέα Προεδρεία και μέλη Επιτροπών των τριών Δήμων της Ημαθίας

Οι ειδικές συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων της Βέροιας, της Αλεξάνδρειας και της Νάουσας, έγιναν σήμερα για την ανάδειξη των Προεδρείων τους και των μελών των Οικονομικών Επιτροπών και Επιτροπών Ποιότητας Ζωής:

Στον Δήμο Βέροιας

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας επανεξελέγη ο Άρης Λαζαρίδης από την παράταξη «Δράση με Γνώση» του Δημάρχου Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη. Στη θέση του Αντιπροέδρου επανεκλέχθηκε ο Δημήτρης Πυρινός από τον συνδυασμό «Βέροια Πρωτεύουσα Πόλη» της Γεωργίας Μπατσαρά, ενώ Γραμματέας του οργάνου επίσης επανεκλέχθηκε Μιχάλης Σουμελίδης από την παράταξη «Συνδημότες» του Παύλου Παυλίδη.

Τη νέα εννεαμελή Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας αποτελούν οι: Στέλιος Ασλάνογλου (Πρόεδρος), Βασίλης Παπαδόπουλος, Αλέκος Τσαχουρίδης, Στέργιος Διαμάντης, Λάζαρος Ασλανίδης, Άρης Λαζαρίδης, Δημήτρης Πυρινός, Γιώργος Μιχαηλίδης και Κυριάκος Θεοδωρίδης.

Τη νέα εννεαμελή Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας αποτελούν οι: Ηλίας Τσιφλίδης (Πρόεδρος), Στέλιος Ασλάνογλου, Λάζαρος Ασλανίδης, Θανάσης Σιδηρόπουλος, Κώστας Ρίζος, Συρμούλα Τζήμα, Γιώργος Γουλτίδης, Πετρίνα Μουχτάρη και Δημήτρης Τσανακτσίδης.

 

Στον Δήμο Αλεξάνδρειας

Με τα ίδια πρόσωπα στην Προεδρεία του Δημοτικού Συμβουλίου θα πορευτεί ο Δήμος Αλεξάνδρειας. Η Όλγα Μοσχοπούλου της παράταξης του Δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη, επανεκλέχθηκε Πρόεδρος για την επόμενη διετή θητεία της. Αντιπρόεδρος επανεκλέχθηκε ο Δημήτρης Ματσούκας της παράταξης «Δύναμη Ελπίδας». Τέλος Γραμματέας επανεξελέγη ο Γιώργος Μαντζώλας της παράταξης «Δύναμη Ενότητας και Ελπίδας» του Αργύρη Πανταζόπουλου.

Στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλεξάνδρειας, Πρόεδρος θα είναι ο Δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης, με μέλη τους Στέφανο Δελιόπουλο, Στέφανο Δριστά, Όλγα Μοσχοπούλου, Σωτήρη ΤόκαΚιρκιλιανίδη Ιωάννη, Παπαδόπουλο Εμμανουήλ, Κιοσέογλου Ιερεμία και Χαλκίδη Μιχαήλ.

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Αλεξάνδρειας τα μέλη είναι: Σωτήρης Τόκας, Σάκης ΠαντόπουλοςΔημήτρης Συρόπουλος, Όλγα Καστανά, Παρασκευάς Στυλιανίδης, Ελένη Λαφαζάνη.

 

Στον Δήμο Νάουσας

Στον Δήμο Νάουσας μετά από πρόταση του Δημάρχου Νικόλα Καρανικόλα, νέος Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Γιώργος Βασιλείου με Αντιπρόεδρο τον Σταύρο Ζάχο και Γραμματέα καθώς εκλέχθηκε ο Σταύρος Τσέλιος ο οποίος δήλωσε και την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας» της Ίλιας Ιωσηφίδου.

Στην Οικονομική Επιτροπή Δήμου Νάουσας, Πρόεδρος θα είναι η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δώρα Μπαλτατζίδου και οι Παύλος Αδαμίδης, Χρήστος Βασιλειάδης, Δημήτρης Θανασούλης, ο Γιώργος Τασιώνας, ο Θόδωρος Δουλδούρης, ο Σταύρος Βαλσαμίδης, ο Αγγελάκης Λακηνάνος και ο Σταλυρος Τσέλιος.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Νάουσας, μετά από πρόταση του Δημάρχου Νικόλα Καρανικόλα, Πρόεδρος θα είναι ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τριανταφύλλου και μέλη θα είναι η Αντιδήμαρχος Δώρα Μπαλτατζίδου, Αντιδήμαρχος Δημήτρης Θανασούλης ο Βασίλης Τζουβάρας, ο  Αντώνης Καραγιαννίδης, η Δέσποινα Λαζαρίδου, ο Νίκος Κουτσογιάννης, ο Αλέξανδρος Χατζηιωαννίδης και ο Γιάννης Παρθενόπουλος.

 

*Περισσότερο ρεπορτάζ στην εφημερίδα "Βέροια" της Δευτέρας