Παρασκευή, Σεπτέμβριος 20, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021 09:20

«Η Υπέρμαχος Στρατηγός του Γένους των Ελλήνων» (vid)

Την Τετάρτη 24 Μαρτίου το βράδυ η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, πραγματοποίησε διαδικτυακή εκδήλωση με την ευκαιρία της εθνικής και θρησκευτικής εορτής της 25ης Μαρτίου με θέμα : «Η Υπέρμαχος Στρατηγός του Γένους των Ελλήνων», η οποία μεταδόθηκε στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90.2 FM».

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Χολέβας, πολιτικός επιστήμονας, συγγραφέας και επιστημονικός συνεργάτης της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος της Εκκλησίας της Ελλάδος, ενώ χαιρετισμό και πατρικές ευχές απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Στην αρχή της εκδήλωσης ολιγομελής Βυζαντινός Χορός έψαλλε επίκαιρους ύμνους προς την Υπεραγία Θεοτόκο υπό την διεύθυνση του Άρχοντος Μαΐστρος της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας και διευθυντού του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως μας κ. Γεωργίου Ορδουλίδη.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.

Πολυμέσα