Κυριακή, Οκτώβριος 06, 2024
Follow Us
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 11:01

Στρώμα αέρα ή καναπές κρεβάτι - Ποιο είναι πιο ιδανικό για το μικρό υπνοδωμάτιό σας;

Εάν έχετε ένα μικρό υπνοδωμάτιο, δεν πρέπει να αγοράσετε ογκώδη έπιπλα υπνοδωματίου τα οποία θα κλείσουν ακόμη περισσότερο τον διαθέσιμο χώρο και θα εμποδίζουν την άνετη πρόσβαση σε αυτά. Το να χτυπήσετε το δάχτυλό σας σε ένα μεγάλο έπιπλο νωρίς το πρωί δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα.

Δεδομένου ότι το κεντρικό πρόβλημα είναι ο χώρος, πρέπει να σκεφτείτε τρόπους για να εξοικονομήσετε χώρο. Τα στρώματα αέρα και οι καναπέδες-κρεβάτια είναι γνωστά για τα πλεονεκτήματα εξοικονόμησης χώρου. Τα κρεβάτια αέρα μπορούν εύκολα να φουσκωθούν και να ξεφουσκωθούν και να διατηρηθούν κάπου στο δωμάτιο. Οι καναπέδες -κρεβάτια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως έπιπλα στο σαλόνι https://epiplagand.gr/salonia/σας.
Ποια είναι όμως καλύτερη επιλογή για εσάς;

 

Καναπέδες -κρεβάτια

Πλεονεκτήματα: Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως στρώμα και ως καθιστικό. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε έναν άλλο καναπέ για να το εγκαταστήσετε στο υπνοδωμάτιό σας. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο και χρήματα. Αυτή είναι επίσης μια ιδανική λύση λόγω του επιπέδου άνεσης των περισσότερων καναπέδων -κρεβατιών. Είναι ιδανικά για άτομα που αναζητούν μια πιο μαλακή επιφάνεια ύπνου ενώ διατίθενται σε διαστάσεις που χρησιμεύουν ως μονά και ως διπλά κρεβάτια.

Μειονεκτήματα: Η μετατροπή του από καναπέ σε κρεβάτι μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη ειδικά αν είστε ταλαιπωρημένοι μετά από μια κουραστική ημέρα. Είναι μια αγγαρεία, ειδικά αν θέλετε απλά να χαλαρώσετε. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να μετακινήσετε μερικά πράγματα προτού μπορέσετε να ανοίξετε το κρεβάτι σας.

Δεν είναι επίσης ιδανικά για όσους υποφέρουν από πόνους στην πλάτη. Δεδομένου ότι αυτό το κρεβάτι είναι μετατρέψιμο, τα μέρη που συνδέουν τα κομμάτια αφρού μεταξύ τους ενδέχεται να μην παρέχουν την υποστήριξη που χρειάζεται το σώμα σας.

 

Στρώμα αέρα

Πλεονεκτήματα: Αυτό που είναι υπέροχο για το κρεβάτι αέρα είναι η ευκολία και η ευελιξία του. Μπορείτε να φουσκώσετε το στρώμα στο σωστό επίπεδο σταθερότητας ή απαλότητας που θέλει το σώμα σας. Είναι εύκολο να βρείτε ένα ιδανικό επίπεδο άνεσης όπου μπορείτε να κοιμηθείτε καλύτερα. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό, το οποίο μπορεί να προστεθεί στα πλεονεκτήματα για αυτό το είδος στρώματος είναι η συσκευή αντλίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το συνδέσετε με το στρώμα και θα κάνει τη δουλειά για εσάς. Θα φουσκώσει και θα ξεφουσκώσει το στρώμα.

Μειονεκτήματα: Η φροντίδα ενός στρώματος αέρα μπορεί να απαιτήσει πολλή δουλειά. Πρέπει να προσέξετε να μην αφήνετε αιχμηρά αντικείμενα τριγύρω. Μπορεί να έρθουν σε επαφή με αυτό και να προκαλέσουν ζημιές. Ορισμένες μάρκες κλινών αέρα τείνουν επίσης να ξεφουσκώνουν ευκολότερα. Τούτου λεχθέντος, πρέπει να επιλέξετε ένα καλό κρεβάτι αέρα προσεκτικά. Βεβαιωθείτε ότι παίρνετε πραγματικά μια καλή μάρκα στρώματος. Υπάρχουν επίσης στρώματα τύπου αέρα που είναι αρκετά ακριβά. Εάν τα επιλέξετε, αναζητήστε επίσης μια καλή εγγύηση για να υποστηρίξετε την αγορά σας.