Πέμπτη, Οκτώβριος 03, 2024
Follow Us
Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 21:09

App Gallery: Η πλατφόρμα που σου λύνει τα χέρια -Από πλοήγηση και gaming μέχρι παρακολούθηση υγείας

Τα smartphone έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, όχι μόνο για τη χρήση τους ως τηλέφωνα, αλλά και για πολλές άλλες εφαρμογές που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη. Υπάρχει όμως μία πλατφόρμα που σου παρέχει όλα όσα χρειάζεσαι μέσα σε μερικά μόλις λεπτά.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η ζωή μας απαιτεί ταχύτατους ρυθμούς. Γραφείο, σπίτι, παιδιά και πάλι από την αρχή. Οι στιγμές ανάπαυλας είναι ελάχιστες. Οι στιγμές που αφιερώναμε στον εαυτό μας έχουν παρέλθει προ πολλού. Έχετε ξεχάσει, ίσως, από πότε έχετε να βγείτε για να περπατήσετε, να τρέξετε, να πάρετε λίγο καθαρό αέρα -εντάξει, εν μέρει σε αυτό ευθύνονται και τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Ή ακόμη και να καθίσετε αραχτοί στον καναπέ σας, να παραγγείλετε junk food και να χαλαρώσετε βλέποντας μια ταινία. Οι ρυθμοί είναι απαιτητικοί και εξοντωτικοί.

Μήπως έχετε νιώσει κι εσείς την ανάγκη για διαφυγή; Έναν βοηθό που θα σας λύσει τα χέρια σε πολλές δυσκολίες; Σε πράγματα που απαιτούν την προσοχή σας για αρκετή ώρα και που θα μπορούσαν να γίνουν μέσα σε ελάχιστα λεπτά; Όπως για παράδειγμα, γιατί να χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για να πληρώσετε κάποιους λογαριασμούς, όταν μπορείτε να το κάνετε από την άνεση του σπιτιού σας μέσα σε δευτερόλεπτα.

Όλοι θα θέλαμε μια βοήθεια και σε αυτό το θέμα έρχεται η Huawei με μια πλατφόρμα που συγκεντρώνει όλες τις εφαρμογές που χρειάζεσαι για την απαιτητική καθημερινότητα. Ή έστω, πιο ευχάριστη.

 

Το κατάστημα εφαρμογών της Huawei

Ο λόγος για το Huawei AppGallery, μια πλατφόρμα που προσφέρει ελευθερία, επιλογή και ευελιξία και όπου μπορείς να αναζητήσεις όποια εφαρμογή καλύπτει τις δικές σου ανάγκες. Μια εναλλακτική επιλογή απολύτως βιώσιμη και διαρκώς αναπτυσσόμενη σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο.

Θέλεις gaming; Εδώ θα βρεις τις καλύτερες προτάσεις εφαρμογών. Θέλεις shopping; Κατέβασε την εφαρμογή που θέλεις και περιπλανήσου στις σελίδες των brands που αγαπάς. Θέλεις να προσέξεις λίγο παραπάνω την υγεία σου; Και πάλι μπορείς να βρεις ότι ζητάς. Θέλεις να κάνεις τις τραπεζικές σου συναλλαγές γρήγορα και εύκολα; Πες το και έγινε, με μία κίνηση!

Τα νούμερα. εξάλλου, μαρτυρούν τη δημοτικότητά του και την αποδοχή του από τον κόσμο. Από το λανσάρισμά του τον Απρίλιο του 2018, έχει φτάσει να έχει πάνω από 530 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 170 χώρες παγκοσμίως. Επίσης, από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο του 2020 καταγράφηκαν συνολικά 384,4 δισεκατομμύρια downloads μέσω του AppGallery, ενώ η Huawei σύναψε συνεργασίες με 2,3 εκατομμύρια προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο.

 

Ό,τι κι αν αναζητάς, το AppGallery το έχει

Σε παγκόσμιο μάλιστα, επίπεδο, το AppGallery προσφέρει μια ευρεία γκάμα διεθνών και τοπικών εφαρμογών που ανήκουν σε 18 διαφορετικές κατηγορίες, όπως πλοήγηση, μετακίνηση, ειδήσεις, κοινωνικά δίκτυα κ.α. Ενδεικτικά, μόλις τον Σεπτέμβριο στην πλατφόρμα προστέθηκαν η Νο1 παγκοσμίως εφαρμογή για συγκοινωνίες Moovit, η οποία  προτείνει την ιδανική επιλογή δρομολογίου για οποιαδήποτε μετακίνηση με ΜΜΜ σε 3.200 πόλεις σε 106 χώρες, καθώς και η κορυφαία εφαρμογή πλοήγησης TomTom Go Navigation, με 3D χάρτες, παρακολούθηση της κίνησης στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο κ.α.

Σύντομα θα γίνει διαθέσιμη και η εφαρμογή Bolt, κορυφαία εταιρεία μεταφορών στην Ευρώπη, με επιλογές μετακίνησης που συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων ενοικίαση ποδηλάτων και scooter.