Κυριακή, Σεπτέμβριος 22, 2024
Follow Us
Τρίτη, 06 Μαϊος 2014 23:53

iMove Charger: Φορτίζει τη μπαταρία του κινητού μεσώ κινήσεων

Όσο κι αν έχει προχωρήσει η τεχνολογία όσον αφορά στα χαρακτηριστικά των σημερινών smartphones η μπαταρία παραμένει το μόνιμο πρόβλημα.

Ο iMove Charger είναι ένας φορτιστής, ο οποίος παίρνει τις κινήσεις των χεριών και τις μετατρέπει σε ενέργεια. Παρά το όνομά του, ο φορτιστής λειτουργεί στις περισσότερες συσκευές.
Ουσιαστικά, αυτό που γίνεται είναι ότι η γεννήτρια στο εσωτερικό της συσκευής δημιουργεί ενέργεια από τις κινήσεις, που σημαίνει ότι όσο κινούμαστε η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα αυξάνεται.
Επιπλέον, ο φορτιστής μετρά τις θερμίδες που καίμε ενώ κινούμαστε αλλά και την ενέργεια που έχουμε δημιουργήσει. Υπάρχει και η δυνατότητα να αλλάξουμε το επίπεδο της τάσης.
Η τιμή του iMove Charger αναμένεται γύρω στα 80 δολάρια, αλλά για τους πρώτους 1000 που θα χρηματοδοτήσουν το project η τιμή θα είναι στα 50 δολάρια.
Όμως, το project μάλλον δεν θα καταφέρει να μαζέψει τα χρήματα καθώς στις 12 Απριλίου μπήκε στο Idiegogo με στόχο να μαζέψει 25.000 δολάρια, αλλά μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να φτάσει στα 2.036 δολάρια και απομένουν 9 μέρες μέχρι να λήξει το crowdfunding.

http://youtu.be/KmxPWWJVXSs