Σάββατο, Σεπτέμβριος 21, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013 08:15

Ασύρματη Wi-Fi Baby κάμερα – εφησυχασμένοι νέοι γονείς!

Η D-Link ανακοίνωσε την EyeOn Baby Camera μια πλήρως εξοπλισμένη, high-definition συσκευή παρακολούθησης για μωρά. Με μια πληθώρα λειτουργιών όπως η ασύρματη συνδεσιμότητα, οι αισθητήρες θερμοκρασίας και ήχου, η νυχτερινή όραση και η απομακρυσμένη πρόσβαση, εξασφαλίζει στους γονείς την ηρεμία που χρειάζεται να νιώθουν για το πολύτιμο, νέο μέλος της οικογένειάς τους.

«Κατά τους πρώτους μήνες της ζωής ενός νεογέννητου, είναι εξαιρετικά σημαντικό για όλους τους νέους γονείς να μπορούν να επιβλέπουν, αλλά και να μην χάνουν καμία πολύτιμη στιγμή. Παρατηρώντας τα να μεγαλώνουν, είναι μια συναισθηματική εμπειρία και οι γονείς θέλουν να είναι εκεί σε κάθε βήμα», δήλωσε ο Kevin Wen, πρόεδρος της D-Link Europe Ltd. «Πλέον οι γονείς δεν χρειάζεται να ανησυχούν και να αγχώνονται όταν πρέπει να αφήσουν το μωρό τους στο κρεβάτι για ύπνο: η EyeOn Baby Camera της D-Link, τους επιτρέπει να επιβλέπουν το μωρό τους από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή.»
Η νέα EyeOn Baby Camera (DCS-825L), χρησιμοποιεί την καλύτερη τεχνολογία IP καμερών, συγκεντρώνοντας όλα τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που θα επιθυμούσε ένας γονέας. Αναλυτικότερα, περιλαμβάνει βίντεο υψηλής ευκρίνειας, ήχο διπλής κατεύθυνσης, καθώς και απρόσκοπτη ασφαλή ασύρματη συνδεσιμότητα. Επιπλέον, εξασφαλίζεται η ασφάλεια και η άνεση του μωρού χάρη στους αισθητήρες θερμοκρασίας και έξυπνης ανίχνευσης ήχου, οι οποίοι ειδοποιούν τους γονείς σε περίπτωση αλλαγής της θερμοκρασίας περιβάλλοντος ή αν το μωρό αρχίσει να κλαίει.
Η καταγραφή κάθε στιγμής, ακόμα και όταν οι γονείς δεν παρακολουθούν, εξασφαλίζεται από την δυνατότητα της τοπικής αποθήκευσης δεδομένων καθώς διαθέτει θύρα micro SD, ενώ τα ενσωματωμένα νανουρίσματα βοηθούν το μωρό να κοιμηθεί. Οι γονείς μπορούν να ελέγχουν το μωρό χωρίς να ανάβουν κάποιο φως, λόγω των υπέρυθρων LED νυχτερινής όρασης. Με μοντέρνο σχεδιασμό, η κάμερα ταιριάζει απόλυτα σε οποιοδήποτε παιδικό δωμάτιο, μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε οποιαδήποτε επιφάνεια και τοίχο, ενώ επίσης η συσκευασία περιλαμβάνει 2 καλύμματα διαφορετικού χρώματος, μπλε και ροζ.
Οι γονείς μπορούν να έχουν ασφαλή και εύκολη πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε ό,τι καταγράφει η κάμερα ακόμα και όταν δεν βρίσκονται σπίτι, μέσω της εφαρμογής «mydlink Baby». Επίσης, έχουν πρόσβαση μέσω smartphone αλλά και μέσω υπολογιστή με τη χρήση της δικτυακής πύλης mydlink. Η εγκατάστασή είναι πολύ εύκολη και δεν απαιτεί πολύπλοκες διαδικασίες.