Σάββατο, Σεπτέμβριος 21, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013 23:19

Jupitee: Στο εξωτερικό επεκτείνεται η μόνη ελληνική πλατφόρμα δημιουργίας mobile apps

Την επέκταση σε επιλεγμένες χώρες του εξωτερικού έχει ξεκινήσει το Jupitee, η μοναδική ελληνική πλατφόρμα δημιουργίας mobile apps. Τα πρώτα σχόλια είναι πολύ θετικά και η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την πλατφόρμα αναμένει νέες συνεργασίες από τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή της στο Mobile World Congress (MWC) στη Βαρκελώνη, στα πλαίσια της ελληνικής αποστολής.

Με το Jupitee, μπορεί καθένας να δημιουργήσει και να προωθήσει την εφαρμογή του για κινητά (mobile app), χωρίς να χρειάζεται να έχει γνώσεις προγραμματισμού. Έτσι, αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο marketing, που επιτρέπει στις

επιχειρήσεις να προσεγγίσουν το κοινό τους μέσω της δικής τους mobile app, χωρίς κόπο και με ελάχιστο κόστος.

Η πλατφόρμα ξεκίνησε να διατίθεται εμπορικά τον Οκτώβριο του 2012 και «μετρά» πάνω από 40.000 εγκαταστάσεις εφαρμογών στην εγχώρια αγορά. Σε λιγότερο από ένα χρόνο πλήθος επαγγελματιών, από ξενοδοχεία και ομίλους τένις, μέχρι το ALBA, τη Ho.Re.Ca, το TEDx Academy και το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, έχουν αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματά της.

Με το Jupitee, οποιοσδήποτε μπορεί ξεκινήσει τη δική του εφαρμογή, δοκιμάζοντάς την εντελώς δωρεάν για 14 μέρες, ώστε να εξερευνήσει όλες τις δυνατότητες και να διαπιστώσει το πώς η εφαρμογή βελτιώνει την επαφή με τους πελάτες με άμεσο αντίκτυπο στην ικανοποίησή τους και στην κερδοφορία. Η mobile app λειτουργεί συνεχώς, ακόμα και αν ο χρήστης δεν έχει Internet (off-line) και επιτρέπει στην επιχείρηση να ενημερώσει το κοινό της με δωρεάν αποστολή απεριόριστων push notifications (αντί για SMS που στοιχίζουν) κάθε στιγμή.