Παρασκευή, Σεπτέμβριος 20, 2024
Follow Us
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013 01:22

Καθαρίστε το πληκτρολόγιό σας (vid)

Το πληκτρολόγιο είναι το πιο χρησιμοποιούμενο μέσο, μετά το ποντίκι. Από την πολλή χρήση και από τη σκόνη στην οποία είναι εκτεθειμένο, είτε είναι για desktop υπολογιστή  είτε για laptop, το πληκτρολόγιο μαζεύει βρωμιές, πάνω και ανάμεσα στα πλήκτρα… Αυτές οι βρωμιές καθώς συσσωρεύονται μπορούν ενδεχομένως να προκαλέσουν προβλήματα ή ακόμα και να καταστρέψουν το πληκτρολόγιο (πολλοί χρήστες τρώνε κοντά ή πάνω από τον υπολογιστή, ρίχνοντας διάφορα στο πληκτρολόγιο). Ταυτόχρονα, η προσωπική υγιεινή των χεριών μας είναι σε κίνδυνο.

Στο tip αυτής της εβδομάδας παρουσιάζουμε βήμα βήμα πώς να καθαρίσετε το πληκτρολόγιο του desktop υπολογιστή σας ή ανάλογα μπορείτε να καθαρίσετε και στο laptop σας, βελτιώνοντας και την απόδοση του πληκτρολογίου και την προσωπική σας υγιεινή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο συγκεκριμένο tip χρησιμοποιείται γίνονται κάποιες εργασίες. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ενδεχόμενη απροσεξία μπορεί να χαλάσει κάποιο πλήκτρο ή το πληκτρολόγιο. Σε καμία περίπτωση το Greekinformatics δεν ευθύνεται για ενδεχόμενες βλάβες που θα προέρθουν από δικές σας ενέργειες, πραγματοποιώντας ανάλογες εργασίες καθαρισμού.

Πηγή:greekinformatics.gr

http://youtu.be/j7s0PixxGCk