Τετάρτη, Ιούλιος 24, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 21:24

WEBINAR με θέμα: Θωρακικό άλγος με έμφαση στο έμφραγμα μυοκαρδίου για τον μη-Καρδιολόγο εν μέσω Covid-19

Webinar γίνεται υπό την αιγίδα μεταξύ των άλλων της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας και του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας με θέμα:

ΘΩΡΑΚΙΚΟ ΑΛΓΟΣ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗ-ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΕΝ ΜΕΣΩ COVID-19

Το Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 και μεταξύ 6 μμ - 9 μμ. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Απευθύνεται σε όλους τους ιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό του ΕΚΑΒ που βλέπουν ασθενείς με θωρακικό άλγος, με ή χωρίς COVID σε όλα τα επίπεδα παροχής υγείας.

Δύο από τους ομιλητές είναι καρδιολόγοι του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας. Συνολικά οι ομιλητές είναι οι:

Γεώργιος Ντάγκας (καθηγητής καρδιολογίας στο νοσοκομείο Mount Sinai της Νέας Υόρκης),

Ιωάννης Βογιατζής (Συντονιστής Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας), Αντώνης Σαμαράς (Υπεύθυνος του αιμοδυναμικού εργαστηρίου του ΓΝ Βέροιας) και

Παύλος Ροδίτης, επιμελητής της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης και τέως ειδικευόμενος καρδιολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν στην αρχή του Webinar η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ. Γκάγκα, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Εξαδάκτυλος και ο πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Κανακάκης.

Για όσους έχουν Facebook, το link του Facebook Event στο οποίο μπορεί να δηλωθεί δωρεάν συμμετοχή είναι το https://www.facebook.com/events/1064374004403179

Όσοι δεν έχουν Facebook, πληροφορίες για την δυνατότητα παρακολούθησης στο YouTube, περισσότερες πληροφορίες για την θεματολογία, διοργάνωση και τους ομιλητές αλλά και μερικά περιστατικά μπορούν να τα βρουν στην ιστοσελίδα του Webinar εδώ https://medicalwebinars.blogspot.com/2022/01/emfragma-gia-ton-mi-kardiologo.html

 

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα των παρακάτω: 

Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Hellenic Medical Society of New York

Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας και Άσκησης στην Ιατρική

Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας

Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας

"Μαμάτσειο" Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης

Με εκτίμηση

Οι διοργανωτές

Σπυρίδων Γούλας, Γαστρεντερολόγος, Διευθυντής Ε.Σ.Υ. Γαστρεντερολογικό τμήμα, Διευθυντής /Επιστημονικά Υπεύθυνος Γαστρεντερολογικού τμήματος, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Αναπληρωτής Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου Νοσοκομείο "Ελενα Βενιζέλου", Αθήνα, Μέλος ΔΣ της ΕΠΕΓΕ όπου διατηρεί τη στήλη "Πρόσωπο με πρόσωπο" στην οποία δημοσιεύονται συνεντεύξεις συναδέλφων Γαστρεντερολόγων και άλλων ειδικότήτων. 

Ιωάννης Μπαραμπούτης, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Διευθυντής Ε.Σ.Υ., Γ.Ν.Α. "Αλεξάνδρα" και Ν.Θ.Π. " Η Παμμακάριστος", Υπεύθυνος Πτέρυγας Νοσηλείας ασθενών COVID-19 Θεραπευτικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αντώνιος Λιόλιος, Παθολόγος - Εντατικολόγος, Critical Care Attending, Remote ICU, USA