Τρίτη, Μαϊος 21, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 12:53

Διαγωνισμός λογοτύπου του Συλλόγου Πολυτέκνων Ημαθίας

Από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Ο σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Ημαθίας διαπίστωσε την αναγκαιότητα για δημιουργία λογοτύπου  προκειμένου να χρησιμοποιείται ως «σήμα κατατεθέν» με σκοπό την κωδικοποιημένη επικοινωνία μας με όλους τους φορείς και τις υπηρεσίες που επικοινωνεί-αλληλογραφεί, αλλά και να τον κάνει εύκολα αναγνωρίσιμο από όλους.

Ο λογότυπος που θα επιλεγεί πρέπει να απεικονίζεται από ένα  γράφημα που θα εκφράζει το σύνολο των ιστορικών και παραδοσιακών στοιχείων του συλλόγου (ύφος, φιλοσοφία, όραμα, αξίες κλπ) και το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε δράση του συλλόγου.

Μετά τα προαναφερόμενα προκηρύσσουμε ανοιχτό διαγωνισμό μεταξύ των μελών και φίλων του συλλόγου, με την υποβολή προτάσεων μέχρι 10 Απριλίου 2022, στο email του συλλόγου.

Το ΔΣ στη συνέχεια θα  αποφασίσει την καλύτερη ή τον συνδυασμό προτάσεων και θα γίνει ανάθεση σε επαγγελματία γραφίστα ο οποίος θα υλοποιήσει την απόφαση. 

Σας προτρέπουμε όλους μικρούς και μεγάλους να συμμετέχετε καθότι δίνεται η δυνατότητα και σε άτομα που δεν έχουν γραφιστικές γνώσεις να καταθέσουν τις ιδέες τους αλλά μπορεί η δικής σας πρόταση να επιλεγεί ως λογότυπος του συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας.

Με τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                           Ο  Γ. Γραμματέας

 Βελέντζας Ιωάννης                                Τουμπουλίδης Νικόλαος