Κυριακή, Απρίλιος 28, 2024
Follow Us
Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2022 08:30

Ανακαίνιση σπιτιού

Ο ερχομός του χειμώνα φέρνει αλλαγές και στην διακόσμηση του σπιτιού σας. Αν βρίσκεστε σε περίοδο που σκέφτεστε να ανακαινίσετε το σπίτι σας, επειδή η μετάβαση πολλές φορές ίσως σας φαντάζει δύσκολη υπόθεση με μερικά tipsθα καταφέρετε να το κάνετε μια ευχάριστη διαδικασία. Οι ηλιόλουστες μέρες σβήνουν σταδιακά και δίνουν την θέση τους στις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα.  

Το να αλλάξετε περιβάλλον στο σπίτι σας ,είναι μια αναγκαία διαδικασία καθώς η θερμοκρασία πέφτει και έτσι πρέπει το σπίτι να είναι όσο καλυτέρα εξοπλισμένο γίνεται με τα αντικείμενα του χειμώνα. Η φθινοπωρινή και χειμερινή χρωματική παλέτα δίνουν μια μεγάλη επιλογή εμπνεύσεων για την διακόσμηση του σπιτιού σας.
Αν πέρα από τα βασικά επιθυμείτε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή, ξεκινήστε την με τα χρώματα στους τοίχους. Επιλέξτε ένα χρώμα από την χρωματική παλέτα που προτιμάτε και ξεκινήστε την αλλαγή του σπιτιού σας.  Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα χρώμα πέρα από τα συνηθισμένα. Η επιλογή σας αυτή θα σας χαρίσει ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αποχρώσεις που αντιπροσωπεύουν το φθινόπωρο και τον χειμώνα είναι σκούρο πράσινο, μελιτζανί και τερακότα. Συνδυάστε τα με αποχρώσεις κρεμ μπεζ για ένα πιο γλυκό αποτέλεσμα. Στην συνεχεία σειρά έχουν τα έπιπλα.
Νέα έπιπλα σημαίνει νέος χώρος. Έτσι σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν δυο επιλογές. Στην πρώτη θα δώσετε μια διαφορετική εμφάνιση στα έπιπλα σας προσθέτοντας υλικά που τους αλλάζουν εμφάνιση. Πιο συγκεκριμένα η εμφάνιση ενός καναπέ εύκολα αλλάζει με ένα κάλυμμα στο σχέδιο και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αν πάλι επιθυμείτε ένα εντελώς διαφορετικό στυλ επίπλων στο ανανεωμένο σας σπίτι προχωράμε στην δεύτερη επιλογή όπου είναι η αγορά νέων επίπλων. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε μια ολοκληρωτική αλλαγή στον χώρο σας. Ένας όμορφος καναπές με πρωτότυπο χρώμα και σχέδιο που ταιριάζει στον χώρο σας είναι από τα πρώτα έπιπλα που πρέπει να προμηθευτείτε. Το τραπέζι είναι επίσης ένα έπιπλο κοινής χρήσης και ευχάριστης. Αυτό το έπιπλο είναι απαραίτητο αν θέλετε να καλωσορίσετε τους αγαπημένους σας και να τους προσφέρετε ένα απολαυστικό γεύμα. Εάν ωστόσο δεν θέλετε να αλλάξετε τραπέζι, μια καλή διακόσμηση του με σουπλά και διακοσμητικά αντικείμενα μπορούν να του δώσουν μια νέα εμφάνιση. Τέλος  σειρά έχουν οι κρεβατοκάμαρες. Είναι τα δωμάτια που αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση και ηρεμία, οπότε πρέπει να δώσετε μεγάλη έμφαση στην διακόσμηση τους. Ένα καινούργιο αναπαυτικό κρεβάτι και δυο εντυπωσιακά και λειτουργικά κομοδίνα, μπορούν να δώσουν μια καινούργια εμφάνιση στο υπνοδωμάτιο σας. Προσθέτοντάς και κουρτίνες και μερικά κεριά και διακοσμητικά,  έχετε στην διάθεση σας το νέο σας υπνοδωμάτιο.