Τετάρτη, Μαϊος 15, 2024
Follow Us
Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 21:46

Χριστουγεννιάτικη συναυλία και χορογραφίες την Τετάρτη στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας

Τα εκπαιδευτικά τμήματα της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πέντε Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Μαθητές και καθηγητές είναι γεμάτοι ενθουσιασμό καθώς επιστρέφουν στο φυσικό τους χώρο, τη σκηνή, ύστερα από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν μαθητές από όλα τα τμήματα του Ωδείου όπως επίσης και μουσικά σύνολα του Ωδείου, το ορχηστρικό και το κιθαριστικό  σύνολο  Artguitaristas, η Σχολή Χορού, η Μεικτή Χορωδία και η Φιλαρμονική.

Συναυλίες στο πνεύμα των Χριστουγέννων, μηνύματα, αγάπης, πολιτισμού, αλληλεγγύης, μηνύματα που τα έχουμε όλοι ανάγκη στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε.  

Ο διευθυντής του ΔΩΒ Πέτρος Ρίστας, η διευθύντρια της Σχολής Χορού Λενικάκη Μαυρέτα, ο μαέστρος της Φιλαρμονικής Βαλάντης Κυριακίδης, η μαέστρος των Χορωδιών Δήμητρα Ζησέκα αλλά και όλοι οι καθηγητές και μαθητές της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας ετοίμασαν με μεγάλη χαρά το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων:

Επόμενες εκδηλώσεις είναι:

· Τετάρτη 22/12 , 18:30 «Χριστούγεννα μαζί» Συναυλία της Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας σε συνεργασία με τη Σχολή Χορού 

Πλατεία Δημαρχείου

Η Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας με μαέστρο τη Ζησέκα Δήμητρα σε συνεργασία με την ερασιτεχνική Σχολή Χορού της ΚΕΠΑ Δήμου  Βέροιας με διευθύντρια τη Λενικάκη Μαυρέτα σας προσκαλούν στη χριστουγεννιάτικη συναυλία που θα γίνει στις 22/12 και ώρα 18.30 στην πλατεία Δημαρχείου. Θα ακουστούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε ρυθμούς τζαζ αλλά και παραδοσιακά κάλαντα. Οι μαθήτριες της σχολής χορού έντυσαν τα τραγούδια με τις χορογραφίες των καθηγητριών τους. Στο πιάνο συνοδεύει ο Φακας Πετρος. Συμμετέχουν μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Βέροιας. 

Σας περιμένουμε! 

Επεξεργασία τραγουδιών: Ζησεκα Δήμητρα 

Χορογραφίες: Αβραμίδου Κάτια, Λενικάκη Μαυρέτα 

Στις εξωτερικές εκδηλώσεις φοράμε μάσκα και κρατάμε αποστάσεις. 

 

· Πέμπτη 23/12, 20:00 Μουσικά σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας

Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών

Τα τελευταία μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού επιτρέπουν την είσοδο σε κλειστούς συναυλιακούς χώρους μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες του τελευταίου τριμήνου .

Για τις εκδηλώσεις σε ανοιχτούς χώρους κρατάμε αποστάσεις και φοράμε μάσκες.

Σας περιμένουμε για να ανάψουμε ξανά όλοι μαζί τη φλόγα της αισιοδοξίας για ένα χαρούμενο νέο έτος!