Τετάρτη, Μαϊος 15, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 08:54

Επιλογή αποσκευής: 3 πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε

Όλοι λατρεύουμε τα ταξίδια. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να γνωρίζουμε καινούργια μέρη, να μαθαίνουμε άλλες κουλτούρες και να δημιουργούμε καινούργιες, όμορφες αναμνήσεις (και να βγάζουμε πολλές φωτογραφίες!). Για να απολαύσετε, ωστόσο, ένα ταξίδι είναι σημαντικό να έχετε επιλέξει και τις σωστές αποσκευές, προκειμένου να μπορέσετε να μεταφέρετε τα ρούχα και τα υπόλοιπα αντικείμενά σας με άνεση. Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να έχετε υπόψη σας όσο θα αναζητάτε την κατάλληλη αποσκευή για το ταξίδι σας.

Σκεφτείτε το μέγεθος

Αυτό είναι από τα πρώτα και τα πιο σημαντικά πράγματα τα οποία θα πρέπει να σας απασχολήσουν στην αναζήτησή σας. Αρχικά, πρέπει να υπολογίσετε σωστά πόσα πράγματα θα χρειαστείτε για τις ημέρες που θα βρίσκεστε στον προορισμό σας. Έπειτα, θα πρέπει να βρείτε μια αποσκευή η οποία θα χωρέσει τα πάντα, αλλά που θα είναι και εύκολο να τη μεταφέρετε με σχετική άνεση. Σκεφτείτε, επίσης, αν θα θέλατε να υπάρχουν διαφορετικές τσέπες για το κάθε τι, ώστε τα πράγματά σας να είναι πιο οργανωμένα.

Σκεφτείτε το ίδιο το ταξίδι

Αν σκοπεύετε να κάνετε ένα roadtrip, για παράδειγμα, μια βαλίτσα δεν θα ήταν η καλύτερη επιλογή, καθώς θα πιάνει περισσότερο χώρο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου. Αντίστοιχα, αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε κάπου για πολλές μέρες, μπορεί ένα σακβουαγιάζ να μην χωρέσει όλα όσα θέλετε να πάρετε μαζί. Αν πάλι μετακινείστε πολύ συχνά στα ταξίδια σας ή κάνετε πολλές δραστηριότητες και προτιμάτε να μένετε σε κάμπινγκ, ένα σακίδιο μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή για εσάς.

Σκεφτείτε αν θέλετε το σακβουαγιάζ να είναι αδιάβροχο

Ειδικά αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε σε περίοδο όπου ο καιρός είναι κάπως άστατος, ένα αδιάβροχο σακβουαγιάζ σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμο. Αλλά ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες, δεν είναι απίθανο να βρεθείτε εν μέσω μιας ξαφνικής μπόρας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Αν, λοιπόν, θέλετε να επενδύσετε σε μια αδιάβροχη τσάντα ταξιδιού, η Rainsείναι η ιδανική μάρκα για εσάς. Οι τσάντες της έχουν μοντέρνο σχεδιασμό ο οποίος συνδυάζει πρακτικότητα και μινιμαλισμό. Αν θέλετε να επιλέξετε και κάποιο σακίδιο (επίσης αδιάβροχο) για να έχετε μαζί με τη βασική αποσκευή σας, είναι σημαντικό το γεγονός ότι τα σακίδια πλάτης Rains, ακριβώς λόγω του στυλ τους, δεν θα σας εξυπηρετήσουν μόνο στο ταξίδι σας, αλλά και στην καθημερινότητά σας, ενώ μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ακόμη και στο γραφείο.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι να επιλέξετε αποσκευές που θα μπορείτε να διαχειριστείτε με ευκολία. Και να είναι άνετες!