Κυριακή, Σεπτέμβριος 08, 2024
Follow Us
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 17:45

Καινούργιο γραφείο; Δείτε πώς θα επιλέξετε έπιπλα για αυτό

Αν έχετε μόλις ανοίξει το δικό σας γραφείο είναι απολύτως λογικό να αισθάνεστε κάπως καταβεβλημένοι. Σίγουρα έχετε να σκεφτείτε αμέτρητα πράγματα, πολλά που πρέπει να οργανωθούν και, φυσικά, αρκετά έξοδα. Ίσως το τελευταίο πράγμα που σας απασχολεί είναι τα έπιπλα γραφείουhttps://www.theodoridi.com/που θα αγοράσετε. Αλλά θα έπρεπε να είναι;

Η αξία των σωστών επίπλων γραφείου

Η αξία των σωστών επίπλων γραφείου είναι μεγαλύτερη από όσο μπορεί να φαντάζεστε. Μπορεί να θέλετε απλώς να αγοράσετε μερικά βασικά κομμάτια για να κάνετε τη δουλειά σας, αλλά σε αυτήν την περίπτωση ξεχνάτε κάτι βασικό. Τα έπιπλα και η γενικότερη διακόσμηση του γραφείου σας εκφράζει την κουλτούρα της επιχείρησής σας. Αλλά και το χαρακτήρα της. Επομένως, είναι σημαντικό να επιλέξετε σωστά ώστε να κάνετε καλή πρώτη εντύπωση, τόσο στους νέους σας εργαζόμενους, όσο και στους πελάτες σας.

Πώς να επιλέξετε έπιπλα γραφείου

Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για το πώς μπορείτε να επιλέξετε έπιπλα γραφείου σωστά. Στον Θεοδωρίδημπορείτε να ανακαλύψετε μεγάλη ποικιλία σε μοντέρνα έπιπλα γραφείου δημιουργώντας τον χώρο που ονειρεύεστε.

1. Καθορίστε ένα budget

Καθορίστε ένα budgetαπό νωρίς προκειμένου να μπορέσετε να κάνετε και σωστές αγορές. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές που μπορείτε να κάνετε, γι’ αυτό και πρέπει να περιορίσετε την εμβέλεια της έρευνας σε όσα είναι προσεγγίσιμα με βάση τις δικές σας οικονομικές δυνατότητες. Δεν θα είναι ευχάριστο να καταλήξετε με ετερόκλητα έπιπλα επειδή δεν μπορείτε να αγοράσετε όσα κομμάτια σας χρειάζονται από τα ίδια.

2. Πώς λειτουργεί το γραφείο σας;

Είναι σημαντικό να έχετε καθορίσει το πώς λειτουργεί το γραφείο σας. Δηλαδή, κάνετε συχνά meetingsμε την ομάδα σας; Σε αυτήν την περίπτωση θα χρειαστείτε σίγουρα ένα συνεδριακό γραφείο. Θέλετε οι εργαζόμενοί σας να έχουν οπτική επαφή και να εργάζονται συνεργατικά; Είναι καλύτερη ιδέα να αποφύγετε τα διαχωριστικά στα γραφεία τους. Αντίστοιχα, αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν funχώρο για να κάνετε το διάλειμμά σας, θα χρειαστείτε σίγουρα καναπέδες, ίσως και σε πιο έντονα χρώματα (όπως πορτοκαλί, για παράδειγμα) και μια ωραία βιβλιοθήκη για να φτιάξετε ένα καλαίσθητο καθιστικό.

3. Σκεφτείτε από πριν το πού θα τα τοποθετήσετε

Είναι σημαντικό να έχετε στο μυαλό σας μια τελική εικόνα για το χώρο, πριν διαμορφωθεί. Επομένως, σκεφτείτε από πριν το πού θα τοποθετήσετε τα έπιπλα, ώστε να μπορέσετε να διαλέξετε και κομμάτια που θα έχουν το κατάλληλο μέγεθος και σχήμα. Θα πρέπει να μπορείτε να κινηθείτε με άνεση στο γραφείο και να μην υπάρχει κίνδυνος να σκοντάψει κανείς σε οτιδήποτε. Είναι, λοιπόν, κομβικό να σκεφτείτε το layoutπριν πάρετε τις αποφάσεις σας.

Να θυμάστε πως το πιο σημαντικό είναι το γραφείο σας να εκφράζει όσα πρεσβεύει η επιχείρησή σας. Εξάλλου, αποτελεί την εικόνα της.