Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
Follow Us
Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 08:10

Σήμερα Παρασκευή οι Άγγελοι του Τσιτσάνη στην αγορά της Βέροιας

Το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο επόμενο διάστημα είναι:


ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

● Παρασκευή 17/9 Οι Άγγελοι του Τσιτσάνη / Ρεμπέτικα

8.30.μ.μ Πεζόδρομος Κάππου- Ιπποκράτους 

 

"Το φετινό καλοκαίρι η ανάγκη για ταξίδια και καλοκαιρινές εμπειρίες είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Οι Άγγελοι του Τσιτσάνη αποφάσισαν να φτιάξουν μια μουσική εκδρομή από το Φάληρο ως το Μπαχτσέ Τσιφλίκι, με μια μικρή βαρκούλα σε φίνο ακρογιάλι, με μπύρες και καλαμαράκια, πεύκο και ακροθαλασσιά γιατί απλά... απόψε το κορίτσι θέλει θάλασσα! Σας καλούν λοιπόν να ταξιδέψετε μαζί τους".

Λίγα λόγια για εμάς:

Οι Άγγελοι του Τσιτσάνη είναι ένα γυναικείο ρεμπέτικο σχήμα. Αποτελείται από τρεις μουσικούς, που παίζουν παραδοσιακά κρουστά, μπαγλαμά και κιθάρα.

Το ρεπερτόριο ξεκινάει από τις αρχές του ρεμπέτικου τραγουδιού μέχρι και τον Τσιτσάνη. Η δωρική ενορχήστρωση έχει ηχόχρωμα που παραπέμπει στις πρώτες εκτελέσεις του ρεμπέτικου τραγουδιού, η προσέγγιση όμως έχει σύγχρονα στοιχεία και επιρροές από άλλα είδη μουσικής με χιούμορ και σεβασμό.
Η αγάπη του κόσμου για το συγκεκριμένο είδος μουσικής είχε ως αποτέλεσμα το σχήμα να ταξιδέψει στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας για να δώσει συναυλίες, με αφετηρία πάντα την πόλη της Θεσσαλονίκης, στην σχεδόν δεκαετή πορεία του. Επιπλέον, έχει κάνει εμφανίσεις σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

 

● Τρίτη 21/9 psychi a trio
● Πέμπτη 23/9 Nocturne στο δάσος: Duo Βιολί - Άρπα
● Παρασκευή 24/9 Γενεών Ήχοι