Δευτέρα, Ιούνιος 17, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 11:59

Επίσκεψη του Γ. Γραμματέα Α/βάθμιας, Β/βάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής σε σχολεία της Βέροιας

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022, ο Γενικός Γραμματέας ΥΠΑΙΘ, κος Αλέξανδρος Κόπτσης, επισκέφτηκε στη Βέροια το σχολικό συγκρότημα του 8ο Δημοτικού Σχολείου, και Νηπιαγωγείου Βέροιας καθώς και το Ειδικό Σχολείο.

Τον Γ.Γ. υποδέχτηκαν η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Ευθυμία Γώτη και ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Νικόλαος Νικολαΐδης.

Ο κ. Κόπτσης συνομίλησε με μαθητές και εκπαιδευτικούς και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος. Κατά τη συζήτηση με τους Διευθυντές, την Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου και τους εκπαιδευτικούς επισημάνθηκαν θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων. Διαπιστώθηκε ότι κατά τη φετινή σχολική χρονιά οι κενές θέσεις του εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού καλύφθηκαν εγκαίρως, γεγονός που συνέβαλε στην εξαρχής ομαλή λειτουργία των σχολείων.

Ο κ. Κόπτσης τονίζοντας την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με την εκπαιδευτική κοινότητα της Ημαθίας , δεσμεύθηκε ότι θα συμβάλλει στην επίλυση των εκπαιδευτικών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί και τα σχολεία της ευρύτερης περιοχής.