Κυριακή, Οκτώβριος 20, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 12:43

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας πλατείας Σαφραμπόλεως Σκύδρας

«Η πλατεία Σαφραμπόλεως είναι πλέον ένα από τα εμβληματικά μέρη και τοπία της πόλης και του Δήμου μας, με σύγχρονες, λειτουργικές, βιώσιμες κι ασφαλείς προδιαγραφές και χαρακτηριστικά» τόνισε, μεταξύ των άλλων, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου στην ομιλία της στο πλαίσιο των εγκαινίων της νέας πλατείας Σαφραμπόλεως.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 23 Ιουλίου 2022. Ο αγιασμός τελέστηκε από τους Σεβαστούς Πατέρες κι Αρχιμανδρίτες Αντώνιο Κορέστη και Δαβίδ Πασατά. Ακολούθησε η ομιλία – χαιρετισμός της Δημάρχου Σκύδρας και η κοπή της κορδέλας των εγκαινίων.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με το μουσικό παραδοσιακό πρόγραμμα που παρουσίασε το συγκρότημα «Μπρατίμια»  με αφορμή κι ως εκδήλωση μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, οι Βουλευτές του Νομού μας: Γιώργος Καρασμάνης, Διονύσης Σταμενίτης, Λάκης Βασιλειάδης, θεοδώρα Τζάκρη, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας Χριστόδουλος Μποζίνης.

Συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι: Ιωάννα Βέργου, Αθανάσιος Γίτσας, Σταύρος Πασχαλίδης, Κυριακή Τσιφλίδου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Μιχάλης Μέγας, Χαράλαμπος Γεραντίδης, Γιώγος Σταματέλλος  Βασίλης Τσαπτσάκης κι ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρσενίου Δημήτρης Γαλόπουλος.

Το συντονισμό της τελετής των εγκαινίων είχε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σκύδρας Θεόδωρος Αντωνιάδης.