Πέμπτη, Σεπτέμβριος 19, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 09:01

Σήμερα Τετάρτη με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο στη Βέροια

Με σημαντικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου θα γίνουν και φέτος οι συναυλιακές εκδηλώσεις "Εύηχη Πόλη" που διοργανώνει η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας. Οι εκδηλώσεις της "Εύηχης Πόλης" θα πραγματοποιηθούν φέτος από 2 έως 7 Σεπτεμβρίου με το παρακάτω πρόγραμμα:

- 2/9 Αφιέρωμα στον ΘΑΝΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ

« Το πιο όμορφο απ΄ όλα δεν στο ΄χω πει ακόμα..»
Συμμετέχουν
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
MΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ

Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη» Βέροια

Διευκρινήσεις

* η κάρτα ελεύθερης εισόδου εξασφαλίζει δικαίωμα εισόδου στον χώρο της αναγραφόμενης εκδήλωσης για την συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα η οποία αναφέρεται σε αυτήν.

* Όλες οι θέσεις που διατίθενται, αφορούν καθημένους, είναι αριθμημένες και έχει προβλεφθεί η υποχρεωτική τήρηση αποστάσεων μεταξύ των θεατών σύμφωνα με τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών. Δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις των θεατών από τις θέσεις τους

* Κατά την είσοδο και την έξοδο τους από το χώρο οι θεατές πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις του 1,5 μέτρου

* Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική

* Οι θεατές υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των υπευθύνων του χώρου και να σέβονται τους υγειονομικούς κανονισμούς που έχουν τεθεί από τον Διοργανωτή καθ 'όλη τη διάρκεια παραμονής τους στον χώρο.

* Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μετακινήσει θεατές από τις θέσεις τους σε άλλες, αν αυτό θεωρηθεί αναγκαίο για υγειονομικούς λόγους.

* η κάρτα ελεύθερης εισόδου  πρέπει να φυλάσσεται μέχρι το τέλος της εκδήλωσης και να επιδεικνύεται στο προσωπικό του χώρου εφόσον ζητηθεί.

* Οι θεατές δεν επιτρέπεται να φέρουν κατά την είσοδο μπουκάλια, όπλα, αιχμηρά αντικείμενα και ό,τι άλλο θα μπορούσε να αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια των θεατών. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα ελέγχου στην είσοδο για λόγους ασφαλείας.

* Η είσοδος αργοπορημένων στις παραστάσεις δεν επιτρέπεται. Η παράσταση δεν έχει διάλειμμα. Αργοπορημένοι θεατές που δεν τους επιτράπηκε η είσοδος δεν δικαιούνται αποζημίωση ή επιστροφή χρημάτων.

* Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους της εκδήλωσης

* Oθεατής θα πρέπει να επιδεικνύει αίσθημα ατομικής ευθύνης, να τηρεί τους κανόνες υγιεινής και να συμμορφώνεται με όλα τα παραπάνω.

* Εάν η εκδήλωση αναβληθεί εξαιτίας καιρικών συνθηκών, υγειονομικών αιτιών ή ανωτέρας βίας, θα υπάρξει ανακοίνωση από τον Διοργανωτή για τυχόν επανάληψή της

 

 

- 4/9 ΖΩΗ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ
« Tango & Λαϊκά «
Με κουαρτέτο εγχόρδων και σύγχρονη ορχήστρα
Τη συναυλία ανοίγει ο Βεροιώτης, Στάθης Γκαντζούρας

Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη» Βέροια

 

- 5/9 ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ της ΕΡΤ

Συναυλία κλασικής μουσικής .

Μουσείο Βασιλικών Τάφων των Αιγών, Βεργίνα
Συνδιοργάνωση με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας

 

- 6/9 ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ
5 ΛΑΪΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ
Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν
Μ. Χατζιδάκις - Μ. Θεοδωράκης – Β. Τσιτσάνης – Μ. Βαμβακάρης – Σ. Ξαρχάκος.

Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη» Βέροια

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ (πληροφορίες για κάρτες ελεύθερης εισόδου θα ανακοινωθούν σύντομα)