Σάββατο, Οκτώβριος 19, 2024
Follow Us
Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 14:33

Ευχαριστήριο του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας

Μετά την ολοκλήρωση των βιωματικών δράσεων στις Ανθισμένες Ροδακινιές και των δράσεων προβολής της περιοχής μας, ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας ευχαριστεί θερμά:

- Το τμήμα Τροχαίας Βέροιας, τον διοικητή κ. Παρούτογλου Ιωσήφ και όλο το ανθρώπινο δυναμικό του τμήματος για την άριστη συνεργασία.

- Τους εκατοντάδες επισκέπτες που συμμετείχαν στον περίπατο, την π.πρόεδρο του Συλλόγου Γεωπόνων Ημαθίας, κ. Καλλιόπη Παπαοικονόμου και την ερευνήτρια του ΕΛΓΟ «Δήμητρα» Δρ. Παυλίνα Δρογούδη για την ξενάγηση των επισκεπτών.

- Τους εθελοντές του ΤΟΒ, τους καλούς φίλους ποδηλάτες Δημήτρη Σέπκα, Γιάννη Μπόλη και όλους όσοι συμμετείχαν και συνέδραμαν στην πετυχημένη και ασφαλή ποδηλατάδα.

- Τις εταιρείες PANINI και Venus Growers για την παροχή των snack που μοιράστηκαν σε ποδηλάτες και περιπατητές.

- Τον Δήμο Βέροιας για την υποστήριξη των δράσεων.

- Τη Fujifilm Hellas και την Ένωση Φωτογράφων ΚΔ Μακεδονίας για τη διαρκή συνεργασία.

- Τους εκατοντάδες φωτογράφους από όλη την Ελλάδα που απαθανάτισαν και φέτος το μοναδικό φαινόμενο της Ανθοφορίας.

- Το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας και τον Σύλλογο Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό ΜΑμΑ που με την φωτογράφισή τους στις Ανθισμένες Ροδακινιές, έντυσαν με τα πιο ζωντανά χρώματα το φετινό μήνυμα των δράσεων!

- Τα τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ που κάθε χρόνο αγκαλιάζουν τις δράσεις του ΤΟΒ συμβάλλοντας τα μέγιστα στην προώθηση της πόλης μας.

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Ο Πρόεδρος

Πατσίκας Ζήσης