Δευτέρα, Ιούνιος 17, 2024
Follow Us
Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 22:06

Με κοπή της πίτας και βράβευση έγινε η απολογιστική Γ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας έγιναν γνωστά τα ακόλουθα:

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση  του  συλλόγου  την Κυριακή 16 Ιανουαρίου  2022και ώρα 11.00 π.μ., στο Πνευματικό  Πολιτιστικό   Κέντρο της Λέσχης (Λ. Πορφύρα 1, Βέροια).

Το πρόγραμμα της συνέλευσης ξεκίνησε στις 11.00 με την κοπή της βασιλόπιττας για το έτος 2022 και αμέσως μετά βραβεύτηκε ο μαθητής Βαφείδης Σταύρος, για την επίδοση του στη Γ΄ Λυκείου κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος και την εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘεσσαλονίκης από τον π. πρόεδρο της λέσχης κ. Καμπουρίδη Κων/νο με έπαινο και με χρηματικό βραβείο που θεσπίσθηκε φέτος και δόθηκε πρώτη φορά προς τιμή του αείμνηστου Ευστάθιου Αθανασιάδη (Γεροστάθη).

Στη συνέχεια το σώμα προχώρησε στην εκλογή προεδρείου της ΓΣ, το οποίο αποτελούμενο από τους κ. Λεωνίδα Μελίδη ως πρόεδρο και Αθανάσιο Μορφίδη ως Γραμματέα, ανέγνωσε τα θέματα ημερήσιας διάταξης. 

Ακολούθησε ο διοικητικός απολογισμός έτους 2021 και ο προγραμματισμός έτους (εισηγητική έκθεση) για το 2022 από τον πρόεδρο της λέσχης κ.  Νικόλαο  Τουμπουλίδη και ο οικονομικός απολογισμός έτους  2021 και προϋπολογισμός έτους 2022  από την ταμία κ. Σταθούλα  Ανεσίδου ενώ ο  πρόεδρος της  εξελεγκτικής επιτροπής  κ. Λάζαρος Ζευγαρόπουλος διάβασε  τη σχετική έκθεση ελέγχου του  ταμείου.

Ακολούθησαν ερωτήσεις–τοποθετήσεις και προτάσεις από τα παρευρισκόμενα  μέλη  και δόθηκαν οι αναγκαίες απαντήσεις.

Κλείνοντας ο πρόεδρος εξέφρασε την ευχή του για υγεία και πρόοδο σε όλο τον κόσμο και κάλεσε όλα τα μέλη για μεγαλύτερη συμμετοχή στην καθημερινότητα του συλλόγου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όλοι μπορούμε να συνεισφέρουμε στην πρόοδο της λέσχης για να είμαστε συνοδοιπόροι στο χρέος, στη μνήμη, στη  δικαίωση.

Ο Πρόεδρος                          Η Γ. Γραμματέας

Νικόλαος Τουμπουλίδης          Ευαγγελία  Τογκουσίδου