Σάββατο, Ιούλιος 20, 2024
Follow Us
Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 20:55

Με καλά "πατήματα" και φιλική νίκη του Φιλίππου Βέροιας

Πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα του Φίλιππου με “άρωμα” Β’ εθνικής. Το απόγευμα του Σαββάτου, το νεανικό σύνολο του Ευθύμη Κοθρά φιλοξένησε τη Νίκη Βόλου στο ΔΑΚ “Δημήτριος Βικέλας”, σε μια φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα, αλλά εν τέλει υψηλής έντασης.

Αυτό μαρτυρά και το τελικό σκορ με τον Φίλιππο Βέροιας να είναι ο τελικός νικητής με 79-77 και τους δύο προπονητές να συνεχίζουν τις δοκιμές. Το σκορ ήταν συνεχώς εναλλασσόμενο και οι ομάδες κλήθηκαν να διαχειριστούν απαιτητικές καταστάσεις, όπως οι μικροτραυματισμοί που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και η διαφορά που χρειάστηκε να καλύψουν κι οι δυο τους.

Η νέα φιλοσοφία του Φιλίππου φαίνεται να αποδίδει “καρπούς” και εντός του παρκέ παρουσιάστηκαν αρκετά θετικά στοιχεία. Φυσικά, ο δρόμος της επιτυχίας είναι μακρύς, αλλά φαίνεται ότι η ομάδα βρίσκει τα “πατήματα” που θέλει.

Στα ευχάριστα του παιχνιδιού και η παρουσία φιλάθλων στο ΔΑΚ Μακροχωρίου, οι οποίοι πήραν μια πρώτη “γεύση” από το τι θα δουν στη διάρκεια της σεζόν.

Απομένει ένα φιλικό με τον ΑΟ Αρετσού Καλαμαριάς την Τετάρτη, πριν το 2ο τουρνουά “Δημήτριος Γκίμας” (1-2 Οκτωβρίου) και την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 23-23, 37-43, 53-42, 79-77

Φίλιππος Βέροιας (Ευθύμης Κοθράς): Δήμαλης 21, Μπένας 20, Νικάι 5, Κάτζος 7, Ελευθεριάδης 8, Κωνσταντινίδης 9, Ιγγλέζος 11, Αποστολίδης 13, Ξενιτίδης 14