Τρίτη, Οκτώβριος 22, 2024
Follow Us
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 22:20

"Όρθια" η Βέροια στο φιλικό του Βόλου με τη Νίκη

Χωρίς νικητή έληξε το κυριακάτικο (11/9) φιλικό παιχνίδι της Νίκης Βόλου με τη Βέροια, που έμειναν στο 1-1 στο γήπεδο της Νεάπολης.

Οι παίκτες του Αλέξανδρου Βοσνιάδη άγγιξαν το 1-0 μόλις στο 1ο λεπτό, καθώς ο Μιράντα έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής και η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι.

Στο 6' είχαν και νέο δοκάρι -οριζόντιο αυτή τη φορά- οι «κυανόλευκοι» με κεφαλιά του Κάσσου μετά από σέντρα του Μιράντα, για να σκοράρει τελικά ο Κάσσος στο 14' με κοντινό σουτ.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» ισοφάρισε στο 85' με κεφαλιά του Ιωάννου μετά από σέντρα του Δεμηρτζόγλου από αριστερά.

NIKH BOΛΟΥ (Αλέξανδρος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Δημητρίου, Τοπαλίδης, Δεληζήσης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Κάσσος, Μιράντα, Ροχάνο.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν οι: Μπουργάνης, Κάσσος (75' Τόγιας), Γρομητσάρης, Ανδρέου (67' Λογαράς), Αναστασίου, Μέτσε, Κριμιτζάς, Παναγιωτίδης (67' Μπάλλας), Ολαϊσόλα, Μορέιρα, Ροχάνο (67' Τζιώρας).

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Ιωαννίδης (57' Παπαδόπουλος), Ντουμάνης, Στίκας (79' Σταμπουλίδης), Μαραγκός, Παπαχρήστος, Μασούρας (53' Μπλέτσας), Μπούζας, Ορφανίδης (57' Κατσούκης), Μπουόλι (67' Ιωάννου), Μπελεβώνης (63' Δεμηρτζόγλου), Μπουκουβάλας.