Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2024
Follow Us
Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 10:57

Με τον Μακεδονικό σήμερα στο δημοτικό στάδιο η Βέροια

Φιλικών αγώνων συνέχεια για την ομάδα της Βέροιας, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Superleague2. Σήμερα στις 5.30 το απόγευμα θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας τον Μακεδονικό ο οποίος μετά από αρκετα χρόνια επανεμφανίζεται στην επαγγελματική κατηγορία.  

Ο προπονητής της "βασίλισσας" Κώστας Ανυφαντάκης στην σημερινή αναμέτρηση θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει για περισσότερο χρονικό διάστημα τα τεέυταία μεταγραφικά αποκτήματα και συγκεκριμένα τον Αλέξανδρο Μασούρα και τον Χρήστο Μπελεβώνη. Επίσης αναμένεται να επανεμφανιστούν και οι Παπαχρήστος, Κατσούκης και Μπούζας οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο φιλικο της Σουρωτής με τον ΠΑΟΚ Β.

Να αναφέρουμε ότι η είσοδος για τους φιλάθλους στο σημερινό παιχνίδι κοστίζει 5 ευρώ (ως οικονομική ενίσχυση), ενώ δωρεάν θα εισέλθουν στο γήπεδο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Η είσοδος από την θύρα 2 (επίσημα) αφορά μόνο τους κατόχους των διαρκείας VIP. Οι κάτοχοι των διαρκείας των 150 και 100 ευρώ, καθώς και όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήριο, θα εισέλθουν στις κερκίδες από την θύρα 3.