Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 12:29

Τα νέα πρόσωπα στην «πρώτη» της Βέροιας

Η πρώτη συνάντηση, στα πλαίσια της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα γίνει την Δευτέρα 1 Αυγούστου. Παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές θα συγκεντρωθούν στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου όπου ο προπονητής της Βέροιας Κώστας Ανυφαντάκης θα κάνει την πρώτη του γνωριμία και φυσικά θα τους ανακοινώσει το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Στην «πρώτη» της βεροιώτικης ομάδας αναμένεται να παραστούν 15 περίπου ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συμφωνήσει για την παραμονή οι  Μαραγκός, Μπλέτσας, Ορφανίδης και Παπαχρήστου που έληξαν τα συμβόλαια τους,  οι Μουχάλης, Τασιόπουλος, Περδίκης, Ισαακίδης, Φοφανά, Βάντσης είναι στο δυναμικό καθώς έχουν συμβόλαια, ενώ ήδη έχουν αποκτηθεί ο Πάρης Ντουμάνης και ο Αλέξανδρος Παπατζίκος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν συμφωνήσει με τη Βέροια και οι αμυντικοί Απόστολος Στίκας και Δημήτρης Θωμαϊδης, πρώην παίκτες της Καβάλας, ενώ η επιτροπή μεταγραφών βρίσκεται σε συζητήσεις οι οποίες βρίσκονται σε καλό δρόμο με τον μέσο Βασίλη Φασίδη. Ενδιαφέρον έδειξε η Βέροια και για τον τερματοφύλακα Θοδωρή Βενετικίδη ο οποίος τελικά ανανέωσε με την ισπανική ομάδα στην οποία αγωνίστηκε πέρσι.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι επιστρέφουν από τον δανεισμό τους στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων οι Γιώργος Βασίλτσης και Αντώνης Περτσιούνης, ενώ θα λυθεί το ακριβό συμβόλαιο του Μπαϊντού, ο οποίος ακόμα δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.