Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 16:27

Ο Φώτης Παπαδόπουλος Τεχνικός Διευθυντής στις ακαδημίες του Φιλίππου Μελίκης

Βαρύτητα στα τμήματα υποδομής δίνει εδώ και μερικά χρόνια η εκάστοτε διοίκηση του Φιλίππου Μελίκης. Μάλιστα χρόνο με τον χρόνο το βάρος στις Ακαδημίες γίνεται όλο και μεγαλύτερο. Έτσι για φέτος η διοίκηση του Φιλίππου Μελίκης προχώρησε στην συνεργασία με τον έμπειρο προπονητή Φώτη Παπαδόπουλο στον οποίο αναθέτει την τεχνική διεύθυνση των Ακαδημιών του ιστορικού συλλόγου. Παράλληλα στο επιτελείο των προπονητών εντάχθηκε και ο Δημήτρης Γιαννόπουλος ο οποίος θα είναι βοηθός του Φώτη Παπαδόπουλου και θα προπονεί το τμήμα Κ16. 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλίππου Μελίκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό, προπονητή Ακαδημιών, Φώτη Παπαδόπουλο ως τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας μας και παράλληλα προπονητή του τμήματος Κ14. Ο Φώτης Παπαδόπουλος είναι γνωστός σε όλους για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ειδικά στο χώρο των Ακαδημιών. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και μεταξύ άλλων ήταν ο ιδρυτής του Μακεδόνα Βέροιας και είναι πρόεδρος του Ανεξάρτητου Συνδέσμου Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ημαθίας και διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία το πρωτάθλημα Ακαδημιών Κ6-Κ12. Έχει εργαστεί με επιτυχία σε πλήθος ερασιτεχνικών ομάδων και Ακαδημιών.

Επίσης, ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιαννόπουλο Δημήτρη ως συνεργάτη του νέου τεχνικού διευθυντή και παράλληλα προπονητή του τμήματος Κ16. Ο Δημήτρης την περσινή περίοδο κατέκτησε το πρωτάθλημα Κ14 με τον Αστέρα Αλεξάνδρειας,ενω διετέλεσε και προπονητής στα τμήματα υποδομής του Μακροχωρίου.

Καλωσορίζουμε τους δύο προπονητές στην οικογένεια του Φιλίππου Μελίκης, έχοντας στόχο τη μακροχρόνια συνεργασία και την ακόμη καλύτερη λειτουργία των τμημάτων της Ακαδημίας.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τη στελέχωση των τμημάτων με προπονητές και για τις ημερομηνίες έναρξης των προπονήσεων.