Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2024
Follow Us
Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 14:15

Στο κάδρο για τη Βέροια και ο Γιώργος Αλεξανδρής, γιος του Αλέξη.

Εντός των επόμενων ημερών, αν όχι ωρών, αναμένεται να ανακοινωθεί η συνεργασία της Βέροιας με τον προπονητή που θα αναλάβει το κτίσιμο μιας νέας ανταγωνιστικής ομάδας. Πιθανότατα αυτός θα είναι ο Κώστας Ανυφαντάκης, όπως γράφτηκε κατά κόρον στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο οποίος κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο κάθισε στον πάγκο της Ξάνθης στις τελευταίες 12 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Superleague2.

Στην συνέχεια θα γίνει και η επιλογή, όπως και ο αριθμός, των ανθρώπων που θα στελεχώσουν τον …πάγκο της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ένα από τα ονόματα που τέθηκαν προς συζήτηση, ίσως και τηλεφωνική επικοινωνία, είναι αυτό του Γιώργου Αλεξανδρή, γιου του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της Βέροιας, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Αλέξη Αλεξανδρή.

Ο Γιώργος Αλεξανδρής, εφόσον επιλεγεί, θα είναι βοηθός προπονητή. Τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής του πρωταθλητή Ολυμπιακού, κάτω από την επίβλεψη του Κριστιάν Καρεμπέ.  

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Αλεξανδρής υπήρξε ποδοσφαιριστής, μεταξύ άλλων, της Αλεξάνδρειας, του ΠΟ Ελασσόνας και της Ρουμάνικης Ντρομπέτα-Τούρνου Σεβερίν.

Τέλος ο νεαρός προπονητής έχει σχέσεις με τον τόπο μας, καθώς η μητέρα του είναι από τη Βέροια.