Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 13:56

Πιο κοντά στον Θεσπρωτό ο τερματοφύλακας Βασίλης Τσιμόπουλος

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της Βέροιας αποτελεί μήλο της έριδος για ομάδες της Superleague2. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Βασίλη Τσιμόπουλο ο οποίος μπορεί να μην πήρε τις ευκαιρίες που άξιζε κατά την περσινή χρονιά στην «βασίλισσα του βορρά», μιας και είχε μπροστά του τον έμπειρο Μάρκο Βελλίδη, ωστόσο όλοι οι προπονητές μιλούν για το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του και τα άρτια προσόντα του.

Ήδη ο προπονητής του Αιγάλεω Απόστολος Χαραλαμπίδης ο οποίος τον γνωρίζει από την Κ20 του Αστέρα Τρίπολης όταν ήταν τεχνικός υπεύθυνος, ζήτησε να τον φέρει το «Σίτι». Προ ολίγων ημερών ο 22χρονος τερματοφύλακας δέχθηκε πρόταση και από τον Θεσπρωτό που φαίνεται να είναι πιο κοντά στην απόκτησή του, λόγω του Χουάν Ραμόν Ρότσα ο οποίος δείχνει εμπιστοσύνη σε νέους και φέρελπις αθλητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Βασίλης Τσιμόπουλος ζήτησε προθεσμία μέχρι την Τετάρτη για να απαντήσει στις προτάσεις που δέχθηκε και δεν είναι οι μοναδικές μιας και ενδιαφέρον έδειξαν ο Αλμωπός Αριδαίας και ο Πανιώνιος, με το νεαρό τερματοφύλακα να απαντά αρνητικά.

Όσον αφορά την πρώην ομάδα του, τη Βέροια, μέχρι στιγμής δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για να εξεταστεί το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας.