Πέμπτη, Οκτώβριος 24, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 16 Μαϊος 2022 21:28

Γιώτης Τσαλουχίδης: Πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας και είμαστε προσηλωμένοι σ΄ αυτήν

Αισιόδοξος πως η Βέροια θα πετύχει τον στόχο της είναι ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Βέροια Γιώτης Τσαλουχίδης. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας είπε ότι «δεν χάσαμε την πίστη μας στις δυνατότητες της ομάδας μας. Η πορεία που κάναμε σ΄ έναν δύσκολο μαραθώνιο, δεν ήταν τυχαία. Πήραμε αυτό που αξίζαμε, δηλαδή το πρωτάθλημα του βορείου ομίλου της Superleague2».

Αναφερόμενος στα τρέχοντα «ανοιχτά» ζητήματα που υπάρχουν στην ομάδα, μετά τις δύο ήττες από τον Λεβαδειακό, ο Γιώτης Τσαλουχίδης είπε ότι «είμαστε προσηλωμένοι στο αγωνιστικό μέρος. Έχει δύο σημαντικούς αγώνες με την Λαμία απ΄ τους οποίος θα επιδιώξουμε να πάρουμε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Τα όσα ακούγονται, τα αφήνουμε εκτός αγωνιστικού τμήματος και δεν θέλουμε να μας επηρεάσουν. Εμείς κοιτάμε να βελτιώσουμε την απόδοση της ομάδας για να πετύχουμε τον στόχο μας. Και γι αυτό είμαστε αισιόδοξοι…».

Τέλος απαντώντας στο ερώτημά μας αν η ΠΑΕ Βέροια θα καταθέσει ένσταση για όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Λιβαδειάς, ο Τεχνικός Διευθυντής της «βασίλισσας» μας είπε ότι «υπάρχει προθεσμία μέχρι αύριο Τρίτη. Οπότε, ες αύριον τα νεώτερα!!!».