Πέμπτη, Οκτώβριος 24, 2024
Follow Us
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 08:49

Σήμερα Τετάρτη Τρίκαλα και Τριπόταμος διεκδικούν το τρόπαιο της ΕΠΣ Ημαθίας

Ο τελικός του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας.

Για πρώτη φορά στο θεσμό θα αναμετρηθούν ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων και ο Αστέρας Τριποτάμου. Η ομάδα του Ρουμλουκιού έχει κατακτήσει κι άλλες φορές το τρόπαιο, ενώ ο φετινός πρωταθλητής της Α΄ κατηγορίας θα διεκδικήσει για πρώτη φορά το τρόπαιο.

Αναμένεται να γίνει ένας πολύ καλός αγώνας καθώς τα Τρίκαλα προέρχονται από την Γ΄ Εθνική, ενώ ο Αστέρας Τριποτάμου με την εντυπωσιακή μεταγραφική ενίσχυσή του δημιούργησε ένα ισχυρό και άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.

Το βράδυ της Τρίτης στον πολυχώρο της «Ελιάς» δόθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου και η δεξίωση στις αποστολές των δύο ομάδων από την διοίκηση της ΕΠΣ Ημαθίας.

Στην αρχή της συνέντευξης μίλησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Στέργιος Μουρτζίλας και μαζί του οι Πρόεδροι των δύο φιναλίστ Τάκης Παπαδόπουλος και Γιώργος Τσαχουρίδης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις προσπάθειες που κάνουν οι ομάδες τους για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μας και ευχήθηκαν ο τελικός να αποτελέσει μια αληθινή γιορτή του ποδοσφαίρου και να κερδίσει ο καλύτερος.

Στην συνέχεια ακολούθησε συνέντευξη των δύο προπονητών Δημήτρης Πρίντζιος (Τρίκαλα) και Τάσος Χουρσουζίδης (Τριπόταμος) και οι αρχηγοί των δύο ομάδων Βαγγέλης Αβραμόπουλος και Αντώνης Γιόνδης.

Και οι τέσσερις αναφέρθηκαν στις δυσκολίες, για διαφορετικούς καθένας λόγους, που έχει ο τελικός κυπέλλου, «χρίζοντας» ο ένας τον άλλον ως φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.