Πέμπτη, Οκτώβριος 24, 2024
Follow Us
Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 10:49

"Έλαμψε" ο Αστέρας Τριποτάμου και διέψευσε τις ...κασσάνδρες η Αγκαθιά!!!

Ανάσταση πριν την Ανάσταση του Κυρίου είχε το Σάββατο η ομάδα του Αστέρα Τριποτάμου καθώς πανηγυρίζει το πρώτο(;) πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας. Ένα πρωτάθλημα που με την ευχή όλων μας θα στεφθεί και με την άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική, μέσα από την διαδικασία των αγώνων μπαράζ με τους πρωταθλητές όμορων νομών (Ημαθία, Κιλκίς, Πιερία, Πέλλα, Χαλκιδική, Θεσσαλονίκης Β και Φλώρινας).

Αγωνιστικές δυνατότητες υπάρχουν. Ισχυρή διοίκηση υπάρχει. Το μόνο που απομένει, είναι και η ένθερμη υποστήριξη των φιλάθλων, μαζί με τύχη. Έτσι το ποδόσφαιρο της Ημαθίας θα έχει και πάλι εκπροσώπηση σ΄ αυτήν την κατηγορία, και γιατί όχι να μην κερδίσει την ένσταση ο Μακεδονικός επί της Λευκίμμης και να παραμείνει στην κατηγορία και ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων.

 

Αν και λόγω απουσίας στο εξωτερικό δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσω διά ζώσης το μεγάλο  παιχνίδι της ΕΠΣ Ημαθίας, ωστόσο το παρακολούθησα σποραδικά από την διαδικτυακή μετάδοση. Από όσα κατάλαβα και απ΄ όσα με πληροφόρησαν, διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες που είτε ήθελαν, είτε προέβλεπαν ότι θα γίνει ένας χαμός, δηλαδή επεισόδια από πλευράς των γηπεδούχων.

Τελικά πρόσφεραν μία άψογη φιλοξενία και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και γι αυτό αξίζουν τα συγχαρητήρια.

 

Φυσικά όλα τα μπράβο στην ομάδα του Αστέρα Τριποτάμου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος γιατί απέδειξε ότι ήταν η καλύτερη ομάδα και δίκαια έφτασε στην κορυφή. Η διοίκησή του επένδυσε πολλά και τελικά δικαιώθηκε σε πρώτη φάση, ενώ η μεγάλη δικαίωση θα είναι με την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

 

Και επειδή και η Βέροια βρίσκεται μια ανάσα για την κατάκτηση του πρώτου δικού της στόχου που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Superleague2, παρέα με τον Βύλλη Γαλανομάτη επισκεφθήκαμε το Πατριαρχείο και ζητήσαμε σιωπηρά την επίτευξη όλων των στόχων για τις ομάδες της Ημαθίας, όπως ο καθένας από ημάς και υμάς τις αξιολογεί.

Στο ταξίδι αυτό με καθοδηγητή τον μοναδικό Απόστολο Εμμανουηλίδη και «οικοδεσπότη» τον Κώστα Καλαϊτζίδη και καμιά  σαρανταριά φίλοι, περιηγηθήκαμε στην «βασιλεύουσα», την Πόλη των πόλεων!!!

 

Είναι να απορείς με κάποιους φίλους της Βέροιας. Επειδή έχασε στην Κατερίνη από τον Πιερικό, μηδενίστηκε η μέχρι τώρα προσπάθεια. Λες και η «βασίλισσα» δεν παρέμεινε στην πρώτη θέση, λες και τέθηκε …εκτός στόχων. Αν είναι δυνατόν να ασκείται τέτοια κριτική και «πίεση», χωρίς να υφίσταται λόγος ανησυχίας. Λες και μόνο αυτό στεναχωριούνται από μια ήττα, λες και μόνο αυτοί ανησυχούν για τον οποιοδήποτε κίνδυνο ελλοχεύει.

Τελικά τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τη Βέροια στην πορεία της προς την μεγάλη κατηγορία, εκεί δηλαδή που δικαιωματικά ανήκει γιατί είναι η πιο πλήρης ομάδα, ο άρτιος αθλητικός οργανισμός της κατηγορίας.

 

Εγώ είχα βάλει «στοίχημα» πως η Βέροια θα κατακτήσει το πρωτάθλημα με οκτώ, τουλάχιστον, βαθμούς διαφορά  από τον …Αλέξη, και δεν το παίρνω πίσω. Στις υπολειπόμενές δύο αγωνιστικές, η «βασίλισσα» θα με στείλει …ταμείο, προς ινάτι του Αλέξη.     

Αλέξη πες αλεύρι; Η Νίκη Βόλου σε γυρεύει!!!

 

Τη Βέροια επισκέφθηκε πριν λίγες μέρες ο παλαιός ποδοσφαιριστής της Βέροιας Ιάκωβος Χατζηαθανασίου. Μάλιστα πληροφορήθηκα πως συναντήθηκε με κάποιους πρώην συμπαίκτες του, ενώ στάθηκε και αρωγός σε κάποιους που είχαν ανάγκη βοήθειας.

Επίσης πληροφορήθηκα ότι επιθυμία  του ήταν να δεξιωθεί παλαίμαχους ποδοσφαιριστές με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης στην ομάδα της γενέτειράς του, αλλά επειδή δεν είχα νεότερη πληροφόρηση, σημαίνει ότι αυτή επιθυμία του θα εκπληρωθεί στο άμεσο μέλλον από την στιγμή που έχει πλέον περίσσιο χρόνο λόγω συνταξιοδότησης από την υπηρεσία του.

Πάντως μπράβο του για τις καλές του ενέργειες και τις προθέσεις του!!!    

 

Αλέξη πότε επιτέλους θα σταματήσεις τις ανακοινώσεις σου σε βάρος, σχεδόν, όλων των ομάδων. Εκ του αποτελέσματος θεωρώ ότι το μόνο που πέτυχες, είναι να κάνεις κακό στην ομάδα σου,  η οποία ομολογουμένως δίκαια βρίσκεται στην δεύτερη θέση. Πράγματι ήταν μία από τις καλές και ανταγωνιστικές ομάδες της κατηγορίας.

Το «Κοκτέιλ» δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Κερκίδα» της Δευτέρας