Σάββατο, Οκτώβριος 26, 2024
Follow Us
Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 16:53

Δύσκολη νίκη από "χρυσάφι" για τη Βέροια στην Αριδαία

Μία πολύ δύσκολη, αλλά σημαντική νίκη πέτυχε η Βέροια σήμερα Σάββατο. Στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου νίκησε στην Αριδαία τον τοπικό Αλμωπό με σκορ 2-1, χάρις σε γκολ του Πέτρου Γιακουμάκη με ωραίο ανάποδο ψαλίδι στο 31΄ και εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (σε χέρι του Σουλιώτη από σέντρα του Γιακουμάκη) του Γιάννη Πασά στο52΄. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 στο 65΄με πλασέ του Ρόβα.

Η Βέροια στο σημερινό παιχνίδι της ήταν μέτρια απέναντι στον μαχητικό Αλμωπό, αλλά με την εμπειρία και την ποιότητα που διαθέτει πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης μεγαλώνοντας την διαφορά από τους διώκτες της.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πουλικίδης με βοηθούς τους Κουβαλάκη και Ζήρδας.

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Παϊτέρης, Γιαλαμούδης (75’ Πρίκας), Παρασκευάς, Σέχου, Σουλιώτης, Κέρθι (75’ Μπακούτσης), Αδαμίδης, Ζαχαρός, Ρίβας (84’ Καράμπελας), Πέττας, Ρόβας.

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μουχάλης (88’ Δημόπουλος), Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μπλέτσας (63’ Κάτσε), Γαβριηλίδης, Μούργος (85’ Πόζογλου), Γιακουμάκης (88’ Παπαχρήστος), Φοφανά (63’ Κουάτεγκ), Πασάς.