Σάββατο, Οκτώβριος 26, 2024
Follow Us
Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 20:36

Μεγάλη εμφάνιση και επιβλητικό 3-0 της Βεροιας στην Ξάνθη (vid)

Η Βέροια πανηγύρισε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ξάνθης και έκανε σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στο Βόρειο Όμιλο της Super League 2.

Η Βέροια τα κατάφερε και μάλιστα το έκανε με πανηγυρικό τρόπο! Έγινε η πρώτη ομάδα που κερδίζει στα «Πηγάδια» και εδραιώθηκε στην κορυφή (27 βαθμούς) του Βόρειου ομίλου της Super League 2.

Η Ξάνθη έμεινε στην τρίτη θέση με 22 βαθμούς (23 έχει η ΑΕΛ) και κάνει «κοιλιά» με δύο σερί ήττες κόντρα σε ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο, δηλαδή την άνοδο.

Ο Πέτρος Γιακουμάκης στο 30ο λεπτό άνοιξε το σκορ σε τετ-α-τετ και παράλληλα χάραξε τον δρόμο για τους φιλοξενούμενους. Η Ξάνθη του κόουτς Κεχαγιά πίεσε στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου αλλά δεν μπόρεσε να βρει άμεση απάντηση.

Αντ’ αυτού η Βέροια πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Συγκεκριμένα, στο 47ο λεπτό ο Σάββας Μούργος τα έκανε όλα σωστά και μετά από ένα καταπληκτικό σλάλομ νίκησε τον Ίζο, ο οποίος δύσκολα θα μπορούσε να είχε αποτρέψει το 0-2.

Η Ξάνθη όπως ήταν φυσιολογικό βγήκε στην επίθεση αλλά σπατάλησε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν για να μειώσει και έτσι δεν μπόρεσε να διεκδικήσει έστω την ισοπαλία από το παιχνίδι.

Ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά στις καθυστερήσεις. Η Ξάνθη ανοίχτηκε έδωσε χώρους στην Βέροια και δέχθηκε και τρίτο γκολ από τον Πόζογλου, ο οποίος κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βουρνέλης (Μακεδονίας), με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιόπουλο και Αϊναλή (Μακεδονίας).

ΞΑΝΘΗ: Ίτσο, Μπάτζιος, Πολίμος, Παπάζογλου, Τζανακάκης (57' Δεληγιαννίδης), Γκινσάρι (57' Κρητικός), Δόρης (46' Θυμιάνης), Ιμπραϊμι (68' Διαμαντόπουλος), Τσέλιος, Μονρόουζ (46' Αλί Μπαμπά), Γκόμεζ.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (70' Μπλέτσας), Γαβριηλίδης, Μούργος (78' Ορφανίδης), Φοφανά (70' Πόζογλου), Πασάς, Γιακουμάκης.

Πολυμέσα