Τρίτη, Μαϊος 21, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 14:52

Με το Επιμελητήριο Ημαθίας στη Fruit Logistica του Βερολίνου

Το Επιμελητήριο Ημαθίας ανακοινώνει τη συμμετοχή του στην κορυφαία διεθνή έκθεση φρούτων & λαχανικών FRUIT LOGISTICA που θα διεξαχθείαπό 8 ως 10 Φεβρουαρίου 2023 στο Βερολίνο. Hφετινή FRUIT LOGISTICA αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της παγκόσμιας αγοράς, με τη συμμετοχή 2.000 εκθετών από 87 χώρες και περισσότερων από 70.000 εμπορικών επισκεπτών!

Η FRUIT LOGISTICA καλύπτει όλο το φάσμα της δραστηριότητας του κλάδου των φρέσκων προϊόντων και παρέχει μια πλήρη εικόνα των τελευταίων καινοτομιών, προϊόντων και υπηρεσιών σε κάθε σύνδεσμο της διεθνούς αλυσίδας εφοδιασμού. Προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες δικτύωσης και επαφής με βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων σε κάθε τομέα της βιομηχανίας.

Το Επιμελητήριο θα διαθέτει δικό του stand(Hall 8.2, Stand B28), μέσω του οποίου μπορούν να προβληθούν όλες οι επιχειρήσεις της Ημαθίας που δραστηριοποιούνται στον κλάδο παραγωγής, εμπορίας και εξαγωγών φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

Καλούνται όλες οι επιχειρήσεις – μέλη που επιθυμούν να συμμετέχουν με προωθητικό υλικό, να το παραδώσουν στο Επιμελητήριο (Κεντρικής 3, Βέροια) μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023. Φυσικά, το standθα είναι διαθέσιμο για διά ζώσης B2Bεπαφές σε όλες τις επιχειρήσεις που θα εκπροσωπηθούν στη FRUIT LOGISTICA.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 2331024734.