Σάββατο, Ιούνιος 22, 2024
Follow Us
Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 21:07

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση «Ο Θεοδωράκης των ποιητών» στη Νάουσα

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου το απόγευμα στο κατάμεστο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Νάουσα, το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας φιλοξένησε τους καθηγητές και σπουδαστές του Ωδείου Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι παρουσίασαν τη μουσική παράσταση με τίτλο: «Ο Θεοδωράκης των ποιητών», αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Στην αρχή ο Διευθυντής του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως μας κ. Γεώργιος Ορδουλίδης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και κάλεσε τον Ποιμενάρχη μας, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα να απευθύνει πατρικό χαιρετισμό.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Διευθυντής του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και η πρόεδρος της ένωσης Φιλολόγων Φλώρινας, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους πολιτικοί άρχοντες και πλήθος Ναουσαίων.

Ακόμη στη μουσική παράσταση συμμετείχαν η ένωση Φιλολόγων Φλώρινας, η παιδική χορωδία της Πανδώρας Λιασοπούλου και η ορχήστρα των καθηγητών υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κ. Αλίκης Σιούστη.

Αντίστοιχα οι καθηγητές του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως μας θα παρουσιάσουν σήμερα Κυριακή 15 Ιανουαρίου στη Φλώρινα μουσικό πρόγραμμα αφιερωμένο στις αλησμόνητες πατρίδες.