Σάββατο, Ιούλιος 20, 2024
Follow Us
Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 10:48

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, φως και χαρά «πλημμύρισε» η πλατεία της Νάουσας στην φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Με αγάπη, φως, χαρά και όμορφες χριστουγεννιάτικες μελωδίες «πλημμύρισε» το βράδυ της Παρασκευής (16.12.2022) το κέντρο της Νάουσας στην εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου, που διοργάνωσε ο Δήμος Νάουσας με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων, σωματείων  και πλήθους κόσμου. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις ευχές του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα που ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο  Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές, με υγεία και στη συνέχεια φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ εντυπωσιακά  πυροτεχνήματα “φώτισαν” τα βλέμματα κατοίκων.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν  όμορφες μελωδίες από την Φιλαρμονική Εταιρεία Νάουσας, τη χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας «Εστία Μουσών»,  τον Συλλόγου «ενCanto», καθώς και χορευτικές δράσεις από το τμήμα σύγχρονου χορού της  «Εστίας Μουσών»,   του Συλλόγου Χοροκίνησης «Body Control» και του Χοροαθλητικού Συλλόγου «Alma».

Επίσης, στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν εδέσματα,  γλυκίσματα, ζεστή σοκολάτα, ζεστό κρασί κ.ά.  

Νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής  το τμήμα ντεκουπάζ (decoupage) και μικτής τεχνικής (mixedmedia) των Εικαστικών Εργαστηρίων του δήμου διοργάνωσε στην πλατεία Καρατάσου εικαστική δράση κατασκευής χριστουγεννιάτικων αναμνηστικών (γούρια) για το νέο έτος με τη συμμετοχή των παιδιών, ενώ στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε  χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar με την συμμετοχή των φορέων: Ειδικό Σχολείο, ΕΕΕΕΚ, και «Υφάδι» Νάουσας.

Όμορφες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με φωταγώγηση δέντρων, μουσικών δράσεων κ.ά.  τις προηγούμενες ημέρες και στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Νάουσας.