Πέμπτη, Σεπτέμβριος 19, 2024
Follow Us
Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 21:07

Απονεμήθηκαν πτυχία εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Βέροια

Με κεντρικό μήνυμα «Γίνε και συ εθελοντής» έγιναν σήμερα στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια οι απονομές πτυχίων εθελοντών τομέα υγείας σε τελετή που διοργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βέροιας.

Στην τελετή παρέστη και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr Αντώνιος Αυγερινός, ενώ τον Δήμο Βέροιας εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, καθώς και εκπρόσωποι του Σταρτού και της Αστυνομίας.

Το έργο των εθελοντών εξήραν ο Πρόεδρος του ΕΕΣ κ. Αυγερινός, ο Μητροπολίτης Βέροιας κ.κ. Παντελεήμονας και η Πρόεδρος του Περιφερειακού Παραρτήματος Ευσέβεια Γκουντή, ενώ εκ μέρους των εθελοντών απεύθυνε χαιρετισμό η εθελόντρια Άννα Κουϊκόγλου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με προβολή ενός βίντεο του έργου που επιτελούν τα μέλη του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βέροιας και ακολούθησαν οι τιμητικές διακρίσεις στον πρώην πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Βέροιας κ. Παύλο Πυρινό, στον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιο Αυγερινό και στον Μητροπολίτη μας κκ Παντελεήμων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αιγές» Βεργίνας και την Σχολική Χορωδία Βέροιας, σε καλλιτεχνική διεύθυνση της Ελένης Αναγνώστου.