Πέμπτη, Σεπτέμβριος 19, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 07:18

Την Παρασκευή το κανάλι 4Ε για αφιέρωμα στον Άγιο Γεώργιο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου ανακοινώνει ότι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  θα βρίσκεται στο χωριό, μετά από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου, τηλεοπτικό συνεργείο του καναλιού 4Ε.

Το κανάλι 4Ε θα κάνει αφιέρωμα στην Κοινότητα που θα προβληθεί στην εκπομπή του καναλιού «Στον τόπο που γεννήθηκα». Το αφιέρωμα θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ιστορία της Κοινότητας, ασχολίες των κατοίκων, παράδοση και πολιτισμό, πλάνα από τα εξωκλήσια, παραδοσιακά φαγητά κ. ά.

Ο Σύλλογος έχει ενημερώσει σχετικά όλους τους φορείς του χωριού. Οι λήψεις θα γίνουν σε διάφορα μέρη (εξωκλήσια, θερμοκήπια, κ.ά. ).

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ενημερώνει ότι στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας θα γίνει παρουσίαση παραδοσιακών φαγητών και το τμήμα επιδείξεων του Συλλόγου θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς. Όποιος από τους κατοίκους θέλει να παρακολουθήσει  μπορεί να παρευρεθεί στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας περίπου στις 1 το μεσημέρι.

Το αφιέρωμα στον ‘Άγιο Γεώργιο από το Κανάλι 4Ε και την εκπομπή «Στον τόπο που γεννήθηκα» θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για το Σύλλογο.