Παρασκευή, Σεπτέμβριος 20, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 23:57

Τι θα συζητηθεί στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Νάουσας

Tακτική δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηρ. Πόλης Νάουσας θα διεξαχθεί την 18/10/2022, ημέρα της εβδομάδος Τρίτη , στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ώρα 13:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

1 Έγκριση ή μη δαπανών προμήθειας εκθεσιακού και πληροφοριακού υλικού για τις ανάγκες της έκθεσης «Τότε που ήρθε το ελληνικό» στον Χώρο Τέχνης «Ναϊάς» και εξειδίκευση της εγγεγραμμένης πίστωσης
2 Έγκριση ή μη δαπάνης φιλοξενίας στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης εκδήλωσης παρουσίασης βιβλίου και τελετής έναρξης λειτουργίας του ανακαινισμένου Κλειστού Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Νάουσας και εξειδίκευση της εγγεγραμμένης πίστωσης.
3 Έγκριση ή μη δαπανών συνδιοργάνωσης τουΠανελλήνιουεπιμορφωτικού σεμιναρίου προπονητών Χιονοδρομίαςπου θα διεξαχθεί στις 5-6 Νοεμβρίου στη Νάουσακαι εξειδίκευση της εγγεγραμμένης πίστωσης.
4 Αποδοχή αιτήματος του Λάζαρου Τούρα του Γεωργίου και της Μαλβίνας προς τον Δήμο Νάουσας για εξώδικο συμβιβασμό για καταβολή αποζημίωσης από πρόκληση ζημιών που υπέστη το όχημά του
5 Αποδοχή αιτήματος του Σταύρου Θανασούλη του Στέφανου προς τον Δήμο Νάουσας για εξώδικο συμβιβασμό για καταβολή αποζημίωσης από πρόκληση ζημιών που υπέστη το όχημά του
6 Έγκριση ή μη του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών & του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου με τίτλο: “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΝΩ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ’’ (ΑΡ.ΜΕΛ.: 55/2018)
Ανάδοχος: ΤΟΜΗ ΑΤΕ
Κ.Α.Ε.: .30.7323.106
7 Έγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την Πάγια Προκαταβολή (2η) έτους 2022 (ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΔΟΥΜΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ)
8 Έγκριση 1ου πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών συμμετοχής – τεχνικών προδιαγραφών για τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό «Προμήθεια γάλακτος ως είδος ατομικής προστασίας για το Δήμο Νάουσας και το Νομικό πρόσωπο (Κ.Κ.Π.&Α) και ειδών τροφίμων για το «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δ. Νάουσας» με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση.