Παρασκευή, Σεπτέμβριος 20, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 00:59

Μια βραδιά γεμάτη συγκινήσεις και αγάπη στην συναυλία Κελεκίδου και Κουρκούλη στην Πατρίδα (Foto+Vid)

Μια όμορφη βραδιά γεμάτη συγκινήσεις, μα πολύ περισσότερο αγάπη, έζησαν περισσότεροι από 2.500 συντοπίτες που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο της Πατρίδας, στην μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό μη Κερδοσκοπικό Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «Τα Παιδιά της Άνοιξης».

Μια βραδιά που εμπλουτίστηκε μουσικά από τους γνωστούς ερμηνευτές Κέλλυ Κελεκίδου και Νίκο Κουρκούλη με ένα πλούσιο ρεπερτόριο που εκτίναξε στα ύψη το κέφι και την διασκέδαση. Την βραδιά άνοιξε ο Γιάννης Χωραφαϊδης με την ποντιακή του λύρα και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος στο τραγούδι.

Συγκινητική ήταν η βραδιά όταν στην εξέδρα κλήθηκε και ανέβηκε η μικρή Μαρία από «Τα Παιδιά της Άνοιξης» η οποία τραγούδησε μαζί με την Κέλλυ Κελεκίδου (απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο) το τραγούδι «μα το Θεό σ΄ αγαπάω…».

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ανέγερση του νέου Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ που βρίσκεται στο στάδιο της αποπεράτωσης στην Πατρίδα, σε οικόπεδο που δώρισε ο Δήμος Βέροιας και η Τοπική Κοινότητα.

Μεταξύ των παρευρισκομένων διακρίναμε τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο, τον Βουλευτή Τάσο Μπαρτζώκα, τον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη, τους Αντιδημάρχους Στέλιος Ασλάνογλου, Βασίλη Παπαδόπουλο, Αλέξανδρο Τσαχουρίδη και Καλλίστρατο Γρηγοριάδη, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ και της ΠΑΕ Βέροια Στέργιο Διαμάντη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας Γιώργο Αδαμίδη, τον Προπονητή και τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Βέροια Κώστα Ανυφαντάκη και Γιώτη Τσαλουχίδη αντίστοιχα, τον Περιφερειακό Σύμβουλο και Πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας Στέργιο Μουρτζίλα κ.α.

Πολυμέσα