Παρασκευή, Σεπτέμβριος 22, 2023
Follow Us
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 14:21

Ομάδες Προσωπικής Ανάπτυξης του «Έρασμου» - ΔΩΡΕΑΝ η συμμετοχή

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ»,  συνεχίζει δυναμικά τη δράση του με νέο κύκλο συναντήσεων Ομάδων Προσωπικής Ανάπτυξης στις πόλεις Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, με σκοπό οι συμμετέχοντεςνα διερευνήσουν την αξία και τα όρια του εαυτού τους, να αναγνωρίσουνπροσωπικές ανάγκες, επιθυμίες και συναισθήματα καθώς και να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα που διέπει τις ανθρώπινες σχέσεις.

Μέσα από ερεθίσματα που δίνονται στις συναντήσεις, οι συμμετέχοντες  έχουν την ευκαιρία να  εκφραστούν ελεύθερα, να πειραματιστούν, να επεξεργαστούν τις εμπειρίες τους, να αποκτήσουν επιπρόσθετες γνώσεις και να αναπτύξουν προσωπικές και κοινωνικές δεξιότητες.

Η συμμετοχή στη δράση είναι ΔΩΡΕΑΝκαι οι ενδιαφερόμενοιμπορούν να απευθύνονται για περεταίρω πληροφόρηση και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του «Έρασμου» Μ. Αλεξάνδρου 17, στη Βέροια
Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00 – 14:00 Στο τηλ. 23310 74073 ή στο Email
: erasmos.veria@gmail.com

Επίσης μπορούν να υποβάλλουν ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑτην αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας :  erasmosverias.com, πατώντας το «κουμπί» ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗκαι επιλέγοντας τη δράση, αναγράφοντας τα στοιχεία ενδιαφερομένου, καθώς και την πόλη ενδιαφέροντος, που θα διενεργηθεί η δράση.

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν και ωφελούμενοι προηγούμενων δράσεων μας.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας