Σάββατο, Μαϊος 04, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 15 Μαϊος 2023 08:32

Τραπεζοπαγκάκια στον Αλιάκμονα από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας

Από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας έγιναν γνωστά τα εξής:

Στις 26 Απρ 2023 στον διαδικτυακό σύνδεσμο https://www.laosnews.gr/article/111506-sapismena-trapezopagkakia-se-dusarmonia-me-th-fush-kai δημοσιεύτηκε η ελπίδα να αποκατασταθούν δύο κατεστραμμένα τραπεζοπαγκάκια στο σημείο που βρίσκεται εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, ανεβαίνοντας τον παραποτάμιο δρόμο του Αλιάκμονα μετά τις γαλαρίες, κάτω από την Ι. Μ. Τιμίου Προδρόμου.

Το σημείο είναι όμορφο, γαλήνιο και προσφέρεται για μικρές αποδράσεις, τώρα που έρχεται καλοκαίρι και ο καιρός θα φτιάξει.

Στις 9 Μαΐου 2023, μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βέροιας (ΕΠΠΒ), ανέλαβαν την πρωτοβουλία, με δική τους εργασία, έξοδα και κάτω από  βροχή (την οποία «αντιλήφθηκαν» αφού είχαν βάλει την τελευταία βίδα και είχαν μουσκέψει μέχρι το κόκκαλο), να αντικαταστήσουν το ένα τραπεζοπαγκάκι και να ανακατασκευάσουν το άλλο.

Ελπίζουμε οι συμπολίτες μας που αγαπούν το υπαιθρο και επισκέπτονται τον χώρο, να σεβαστούν την ομορφιά του και την παρέμβαση της ΕΠΠΒ ώστε τα τραπεζοπαγκάκια να μείνουν και να εξυπηρετούν για πολλά χρόνια και ο χώρος να διατηρείται καθαρός, προσβάσιμος και φιλόξενος.