Πέμπτη, Απρίλιος 25, 2024
Follow Us
Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 19:50

Σε ένα χρόνο ξεκινά το χτίσιμο του νέου Αστυνομικού Μεγάρου στη Βέροια

Μία, έξω από τα συνηθισμένα, συνάντηση μεταξύ αστυνομικών και δημοσιογράφων, έγινε το βράδυ της Τρίτης στη Βέροιας. Η διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας, προσκάλεσε τους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ σε δείπνο σύσφιξης των σχέσεων και αμοιβαίας ικανοποίησης από την μέχρι τώρα συνεργασία που υπάρχει, σεβόμενοι ο καθένας τον ρόλο του άλλου.

Μεταξύ …τυρού και αχλαδιού στην ταβέρνα «Πλάτανος» η διοίκηση της ΕΑΥΝΗ με επικεφαλής τον Πρόεδρό της Απόστολο Μούρτη, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για την πορεία του έργου της ανέγερσης νέου Αστυνομικού Μεγάρου στη Βέροια, με την είδηση να αναφέρει ότι στις αρχές του φθινοπώρου θα υπογραφεί η σύμβαση του αναδόχου εργολάβου, ενώ τα σκαπτικά μηχανήματα θα πιάσουν δουλειά σε ένα χρόνο από τώρα, δηλαδή τον επόμενο Μάρτη.

Από την άλλη, οι δημοσιογράφοι έθεσαν κάποια ερωτήματα και απορίες σχετικά με τα κρούσματα παραβατικότητας που υπάρχουν τελευταία, όπως με τις κλοπές μετασχηματιστών κ.λ.π., και τελικά από την συζήτηση που έγινε και τα περιστατικά που καταγράφηκαν, η Ημαθία δεν έχει μεγάλη εγκληματικότητα.

Πάντως οι εκπρόσωποι των αστυνομικών μετέφεραν στους δημοσιογράφους το πνεύμα επαγγελματικής ευσυνειδησίας που υπάρχει στην συντριπτική πλειοψηφία του σώματος, αν και λόγω έλλειψης δυναμικού, το έργο του γίνεται πιο δύσκολο.