Σάββατο, Ιούλιος 20, 2024
Follow Us
Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 21:29

Με μεγάλη συμμετοχή η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Από την Εύτξεινο Λέσχη Βέροιας έγιναν γνωστά τα εξής:

Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του  συλλόγου την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11.00 π.μ., στο Πνευματικό  Πολιτιστικό Κέντρο της Λέσχης (Λ. Πορφύρα 1, Βέροια).

Το πρόγραμμα της συνέλευσης ξεκίνησε στις 11.00 με  τον  αγιασμό από τον  π. Ναθαναήλ και την κοπή βασιλόπιττας για το έτος 2023. Τυχερή που έτυχε το φλουρί ήταν η πρώην αντιπρόεδρος της λέσχης κ. Χατζίδη Κατερίνα.

Στη συνέχεια το σώμα προχώρησε στην εκλογή προεδρείου της ΓΣ, το οποίο  αποτελούμενο από τους Βαγγέλη Ιντζεβίδη ως πρόεδρο και Χρυσούλα Βελισσαρίδου ως Γραμματέα, ανέγνωσε τα θέματα ημερήσιας διάταξης.

Ακολούθησε ο διοικητικός απολογισμός της διετίας 2021-22 και ο  προγραμματισμός έτους 2023 καθώς και ο οικονομικός απολογισμός της διετίας 2021-22 και προϋπολογισμός 2023 από τον πρόεδρο της λέσχης κ.  Νικόλαο Τουμπουλίδη ενώ ο πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής  κ. Ζευγαρόπουλος Λάζαρος διάβασε τη σχετική έκθεση ελέγχου του ταμείου.

Ακολούθησαν ερωτήσεις–τοποθετήσεις και προτάσεις από τα  παρευρισκόμενα μέλη και δόθηκανοι αναγκαίες απαντήσεις.

Κλείνοντας ο πρόεδρος εξέφρασε την ευχή του για υγεία και πρόοδο σε όλο  τον κόσμο και κάλεσε όλα τα μέλη για μεγαλύτερη συμμετοχή στην  καθημερινότητα του συλλόγου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όλοι μπορούμε  να συνεισφέρουμε στην πρόοδο της λέσχης για να είμαστε συνοδοιπόροι στο  χρέος, στη μνήμη, στη δικαίωση.

Αμέσως μετά ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων για το ΔΣ και την ΕΕ και αφού αναδείχθηκε η σχετική εφορευτική επιτροπή ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία για την ανάδειξη των νέων εκπροσώπων στη διοίκηση  του συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κων/νος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και πρώην πρόεδρος της λέσχης κ. Τσαχουρίδης Αλέξανδρος, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  κ. Γρηγοριάδης Καλλίστρατος, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Ασλανίδης Λάζαρος, το μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα και πρώην πρόεδρος της λέσχης κ. Ζευγαρόπουλος  Λάζαρος, ο πρόεδρος του Ανθρώπινου Δυναμικού Βέροιας και πρώην πρόεδρος της λέσχης κ. Κουμπουλίδης Λάζαρος, οι πρώην πρόεδροι της λέσχης κ. Σαρημιχαηλίδης Παύλος και κ. Καπουρτίδης Χαράλαμπο

Ο Πρόεδρος                        Η Γ. Γραμματέας

Νικόλαος Τουμπουλίδης          Ευαγγελία  Τογκουσίδου