Πέμπτη, Οκτώβριος 03, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 07:43

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, την 28η Αυγούστου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση ή μη Απογραφής της 31/12/2023 της Κ.Ε.Δ.Α. για την παραλαβή των περιουσιακών στοιχείων της, από τον Δήμο. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

2. Λήψη απόφασης περί καθορισμού αριθμού μαθητευόμενων ΕΠΑ.Σ., Μαθητείας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α) για απασχόληση στον Δήμο Αλεξάνδρειας κατά το σχολικό έτος 2024-2025. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ)

3. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος και του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης του Δήμου Αλεξάνδρειας για το έτος 2024. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

4. Ανακοίνωση ορισμού επιτροπής για τον χαρακτηρισμό και την παραλαβή φυσικού εδάφους για το έργο με τίτλο «Ανάπλαση πλατείας Ηρώου και παρακείμενου πεζόδρομου Δήμου Αλεξάνδρειας». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

5. Κατάργηση θέσεως στάθμευσης ΑΜΕΑ. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

6. Λήψη απόφασης περί παροχής γνώμης για το σχέδιο του τεχνικού προγράμματος του Περιφερειακού Συνδέσμου ΦΟ.Δ.Σ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2025. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΓΓΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

7. Εισήγηση για την παραχώρηση ή μη προς χρήση του Δημοτικού Σταδίου Αλεξάνδρειας στην Αθλητική Ένωση Αλεξάνδρειας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2024-2025 για αγώνες και προπόνηση της ομάδας. (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΛΕΝΗ)

8. Ορισμός μελών και συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Δήμου Αλεξάνδρειας. (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΛΕΝΗ)